La troballa de Kira, gossa policia, en una maleta a Girona

El propietari de l’equipatge no hi era quan els agents van passar llista dels passatgers de l’autobús

Kira, la gossa de la Policia Municipal de Girona que ha trobat gairebé 4 kg de marihuana en una maleta el 16 de desembre de 2019
Kira, la gossa de la Policia Municipal de Girona que ha trobat gairebé 4 kg de marihuana en una maleta | Policia Municipal Girona

La gossa Kira de la Policia Municipal de Girona ha descobert 3,7 quilos de marihuana ocults dins una maleta a l’estació d’autobusos de la capital del gironès, tot i que el propietari de l’equipatge no hi era.  

Gairebé 4 kg de marihuana en una maleta

La gossa, una llauradora que actualment està en període de formació, feia una ronda per l’estació d'autobusos de la ciutat el passat dilluns 16 de desembre quan, en un moment donat, va apropar-se a un equipatge i va marcar una maleta com a sospitosa de contenir substàncies estupefaents. Els agents de policia, després de fer diverses gestions entre els passatgers que esperaven l’autobús que anava cap a Estrasburg (França), no van localitzar el propietari de l’equipatge, ja que havia marxat.

Llavors els policies van demanar a l’empresa propietària de l’autobús la llista dels passatgers per comprovar-los i es van adonar que faltava una persona entre ells. Així, davant de diversos testimonis, els agents policials van procedir a obrir la maleta i van comprovar que en el seu interior hi havia un embolcall amb marihuana. Un cop pesat, es va determinar que en concret la droga superava els 3.700 grams de pes.

Posteriorment, els policies van fer les gestions pertinents per identificar i localitzar el propietari de la maleta on havia amagat la droga, fins a arribar a un jove veí de Salt, sospitós de ser el propietari de l’equipatge i el paquet amb la substància estupefaent que la gossa Kira havia trobat. Finalment, el van citar a declarar i la Policia Municipal ha enviat les diligències pertinents al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona perquè s’encarregui d’aquest cas.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari