Una mare mata la seva filla de 7 anys a la Xina pel seu comportament durant un sopar

El pare assegura que va intentar detenir la seva dona i que, en fer-ho, va ser agredit

La menor, de 7 años, fue golpeada hasta la muerte.
La menor, de 7 anys, va ser colpejada fins a morir | Sohu

Segons informa la policia de l'est de la Xina, el passat dissabte, 3 d'agost, una mare va matar a cops a la seva filla de 7 anys a la província de Shandong. El motiu: el mal comportament de la menor en el sopar. La nena va ser traslladada a l'hospital després de rebre una brutal pallissa i va morir hores després, a les 7 del matí del diumenge.

Segons agents de seguretat pública del comtat de Zouping, la mare va ser detinguda el diumenge i s'està duent a terme una recerca per a esclarir els fets. No obstant això, l'informe policial assenyala que la mare va colpejar a la seva filla amb una barra de ferro repetides vegades, provocant-li diverses contusions que van causar la seva mort.

El pare: «No em vaig atrevir a detenir a la meva esposa»

El pare de la menor es trobava en el domicili quan es van produir els fets i va ser agredit per la seva dona: «No em vaig atrevir a detenir a la meva esposa. També em va colpejar quan vaig tractar d'evitar que agredís a la nena», assenyala.

El pare afirma que quan va tornar a l'habitació el cos de la petita estava cobert de ferides i blaus i que, quan va intentar portar-la a l'hospital, la mare es va oposar. A les 5 de la matinada, veient el greu estat de la nena, els progenitors la van traslladar a l'hospital.

Malgrat la ràpida actuació dels serveis sanitaris, la nena va morir dues hores després. El funeral es va celebrar dimarts passat a la tarda, segons el portal de notícies xinès Sohu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari