Controls al carrer Monturiol de Calafell.

La mare de la noia d'Igualada fa un nou comunicat: «Els haurien de matar»

Ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa', mitjançant una carta, com se senten en aquests durs moments

Continua la investigació per trobar els culpables de la brutal violació que va patir una nena de 16 anys en una discoteca d'Igualada. La mare de la víctima, que des del primer moment ha mantingut contacte amb els mitjans de comunicació, ara ha enviat un nou comunicat a 'El programa de Ana Rosa' per explicar com se sent la família després d'aquest tràgic succés.

La mare de la víctima té molt clar quin càstig han de rebre els agressors

En l'escrit, la mare de la jove d'Igualada ha deixat molt clar que «a aquestes despulles humanes els haurien de matar, que les lleis caiguin sobre ells». La situació en què es troba ara mateixa la família és dramàtica, però la mare de la nena no ha dubtat ni un segon a fer sentir la seva veu per intentar que es faci justícia.

Al comunicat, la mare explica quins son els passos immediats que creu que s'haurien de seguir perquè no es torni a repetir una agressió tan terrible com la que va patir la seva filla: «L'educació dels fills per part dels pares i l'ús incorrecte de les xarxes socials» son, segons ella, dos dels punts on s'haurien de focalitzar els esforços per fer pedagogia.

Un trauma per sempre

La mare de la jove, però, confessa que «no estic en condicions de res, estic traient tot el meu dolor», deixant constància que la seva lluita és l'únic que la fa tirar endavant en aquests moments. La dona ha explicat que la seva filla «quedarà marcada per sempre i ho passarà molt malament. Jo estic sense vida».

Dins el comunicat emès al programa de televisió, ha assegurat amb molt de dolor que «durant les últimes hores he hagut de llegir i sentir que la culpable de la violació i l'intent d'homicidi he estat jo per deixar sortir la meva filla a una discoteca».

Reclama una llei més dura

Per acabar la carta que ha enviat al programa, la mare ha explicat que creu que «si s'aplica una llei més dura, s'acabarien la meitat dels delictes que existeixen avui en Espanya». 

'El programa de Ana Rosa' també ha anat al lloc on va passar la terrible violació per parlar amb alguns dels assistents a la discoteca on la jove hauria passat la nit, així com per comprovar quines eren les condicions del local d'oci nocturn. 

Alguns joves que van ser a la discoteca aquell dia han explicat que «estava desbordada, van vendre més entrades de les permeses». La investigació dels Mossos d'Esquadra segueix oberta per tal d'esclarir els fets i trobar l'autor o autors d'aquesta terrible violació, mentre que la jove segueix recuperant-se de les ferides.