Fotomuntatge d'un cotxe policial i John Eisenman i la seva filla de 19 anys  a qui el seu xicot va vendre a uns traficants

Un pare mata el nuvi de la seva filla després de saber que la va vendre a uns traficants

John Eisenman va rescatar la seva nena i després va acabar amb la vida del responsable del seu patiment

Commoció als Estats Units (EUA) després del que va passar a l'estat de Washington. Un pare va acabar amb la vida del xicot de la seva filla, de 19 anys, després d'assabentar-se del que havia fet. Segons les autoritats nord-americanes, la víctima mortal va vendre la jove a una xarxa de traficants sexuals per uns 1.000 dòlars americans.

El pare rescata la filla d'una xarxa de trànsit de persones

Segons la policia, el pare de la noia de 19 anys, John Eisenman, va descobrir tot el que passava en el mes d'octubre de 2020. La seva filla havia estat víctima d'un tràfic sexual a l'àrea de Seattle, a la costa oest dels EUA. Pel que sembla, Eisenman, de 60 anys, «va obtenir informació» que el responsable era el xicot de la noia.

Immediatament es va posar en marxa per rescatar la seva filla. L'home ràpidament va localitzar la jove i se la va endur de tornada a Spokane, una localitat de més de 217.000 habitants del mateix estat. Tot va passar, segons la policia, aquell mateix mes d'octubre, però la cosa no s'hi va aturar.

Volia venjança pel que havia passat a la jove

El pare volia venjar-se pel que li havia passat a la seva filla, així que quan es va assabentar del parador del xicot de la seva filla, no s'ho va pensar dues vegades. Eisenman va agafar el cotxe, i va conduir fins on era la seva víctima. Va esperar pacientment fins que el jove va aparèixer i el va assaltar per emportar-se'l al cotxe.

John Eisenman i la seva filla en una imatge familiar
L'home va rescatar la filla de mans d'uns traficants | Cedida

«Durant aquesta trobada, Ensenman va segrestar la víctima, la va lligar i la va col·locar al maleter d'un vehicle», assegura el relat de les autoritats. Posteriorment, decidit a acabar amb la seva vida, l'home va colpejar el jove amb un bloc de ciment al cap. «Després el va apunyalar sobtadament, provocant la seva mort», assegura la policia, que creu que això va passar el novembre del 2020.

Després de posar fi a la vida del responsable del patiment de la seva filla, l'home no va dubtar a desfer-se del cos. «Després de l'homicidi, Ensenman va conduir el vehicle fins a una àrea remota del comtat de North Spokane», detalla el comunicat de la policia. Allà, a East Everett Avenue, «va abandonar l'automòbil amb el cos encara a dins».

John Eisenman va confessar els fets a la policia

Passat un temps, un grup de persones va fer el macabre descobriment. Aleshores van trucar a la policia per alertar sobre la presència d'un cadàver a l'interior d'un cotxe al mig del no-res. Aquí podria haver començat una d'aquestes històries d'assassinats misteriosos i sense sospitosos principals, si no fos per un petit detall.

Més o menys alhora un veí va avisar la policia que Eisenman havia confessat ell mateix els fets. Pel que sembla, no li va importar 'presumir' d'haver matat un home i haver amagat el cos en un vehicle. La policia va procedir llavors a detenir l'home de 60 anys, que finalment va confessar els fets en presència dels investigadors.

Campanya de recaptació de fons per a la fiança del pare

L'home va quedar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte d'assassinat en primer grau. En aquest sentit, el tribunal el va enviar a la presó de manera preventiva sota fiança d'un milió de dòlars.

Després de la detenció, la fillastra d'Eisenman va llançar una campanya de recaptació de fons a través d'Internet. I és que Ashley Kross pretén cobrir les despeses legals i aconseguir que el pare surti en llibertat preventiva.

«Aquest pare va fer el que era impensable per a alguns de nosaltres. Per salvar la seva petita d'una vida indescriptible que li causa cicatrius a llarg termini i anys de dany emocional», va assegurar la dona a la pàgina 'GiveSendGo'. De fet, a Internet són molts els que ho consideren «un heroi».