Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Busquen testimonis: denuncien un nou incident homòfob a Catalunya

Amb aquest episodi, la xifra s'eleva a 241 agressions homòfobes a Catalunya durant l'any 2021

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la denúncia per agressió homòfoba que va interposar un jove a causa dels fets ocorreguts durant les festes del Clot de Barcelona, celebrades dissabte passat.

La víctima ha explicat els fets a les xarxes socials. I és que ell es dirigia a les Barraques del Clot acompanyat de dos amics, quan dos joves li van demanar un glop de cervesa. Aquest, va ignorar-los completament al principi, però després de la insistència dels agressors, finalment va accedir. El jove agredit, assegura que els altres dos no en van tenir prou amb la cervesa, ja que, ell era el seu «objectiu» de la nit i just després de beure la cervesa se li van tirar a sobre.

La impotència del moment

La víctima ha afirmat que uns nois van ajudar-lo durant un breu moment, però que en marxar aquests, els agressors van començar a pegar-li i a dir-li «maricón».

El jove creu que aquestes persones ja tenien el seu objectiu clar i que després d'ell anirien a buscar una altra víctima. L'agredit té dolor i les ulleres trencades a causa de les agressions i assegura que «és dura la tristesa i el desgast emocional d'haver de passar per una situació així».

241 casos a Catalunya

L'Observatori Contra l'Homofòbia ha condemnat els fets i lamenta que a causa d'aquest episodi, ja en són 241 casos d'agressió homòfoba a Catalunya durant l'any 2021, de les quals 94 han estat a Barcelona.