Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Sis agents dels Mossos ferits en ser atacats per una turba de gent a Barcelona

La policia catalana ha detingut quatre persones al districte de Sant Martí

Sis agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits aquest diumenge després de ser atacats per una turba de gent al districte barceloní de Nou Barris. Segons ha explicat la policia catalana, els fets han començat al voltant de dos quarts d'una de la matinada en un bar del carrer Miguel Hernández de Barcelona, on un home ha robat una ampolla d'alcohol.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut una trucada alertant d'aquests fets i fins al lloc s'han desplaçat diverses patrulles dels Mossos que han identificat el presumpte lladre i l'han detingut, emmanillant-lo. Immediatament després d'això, una turba formada per un centenar de persones ha carregat contra els agents de la policia catalana, increpant-los i atacant-los, permetent la fugida del detingut.

Trets a l'aire per evitar ser agredits

Davant l'atac de la turba, els policies han hagut de fer diversos trets dissuasius a l'aire per evitar ser agredits. L'incident ha acabat amb sis agents dels Mossos ferits i quatre detinguts. Pel que fa a l'home detingut que ha fugit gràcies a la intervenció del centenar de persones, aquest s'ha presentat a una comissaria i ha acabat detingut.

Els quatre detinguts, tots de nacionalitat espanyola i d'entre 28 i 31 anys, estan acusats d'atemptat contra els agents de l'autoritat, lesions i obstrucció a l'actuació dels Mossos d'Esquadra. L'home detingut que ha aconseguit fugir està acusat d’atemptat contra els agents de l’autoritat i per furt. Els cinc estan detinguts i resten a l’espera de passar a disposició judicial.

Sis policies resulten ferits de diversa consideració

A causa de l'atac de la turba contra la policia, sis agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits de diversa consideració. Segons ha explicat el digital 'El Caso', un d’ells ha patit una contractura cervical per puntades de peu al cap, un altre una contusió en un dit i a la mà dreta, un tercer agent té una fissura al dit polze dret i contusions al colze i el genoll esquerre i un quart policia ha patit una ferida oberta a la mà dreta.

Els altres dos agents ferits han rebut cops en diverses parts del cos. Un dels policies agredit estarà de baixa a causa de les ferides. Així mateix, un dels arrestats també ha resultat ferit, sent traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on ha estat atès d'una espatlla dislocada.