Una madrilenya obliga el seu nadó d'onze mesos a fumar per gravar-lo

La dona ha compartit el vídeo a les xarxes socials i ha estat molt criticada

Captura de una imagen del vídeo
Una mare ha compartit un vídeo on es veu com posa una cigarreta a la boca del seu fill d'onze mesos | Instagram

Amb només una imatge es pot crear un gran enrenou a les xarxes socials i els usuaris s’escandalitzin i comparteixin la seva opinió. Aquest ha estat el cas amb un petit vídeo que una dona ha compartit a través de les històries d’Instagram on es pot veure com posa una cigarreta entre els llavis del seu nadó d’onze mesos perquè fumi.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Una mare obliga a fumar el seu nadó d’onze mesos

La mare és de Madrid i ha compartit les imatges mentre es grava obligant a fumar el seu fill. Els usuaris de les xarxes socials l’han criticat molt perquè, després que el petit tiri la cigarreta a terra, la dona la torna a posar a la boca del nadó. Una acció que ha alterat molt les persones i ha generat una gran quantitat de crítiques.

A conseqüència de l’enrenou provocat a les xarxes, la mateixa mare ha compartit un missatge a través del seu Instagram on demana disculpes i argumenta perquè ha obligat a fumar el seu fill.

«Hola, sóc la mare de XXXX. Primer de tot, vull demanar perdó per penjar un vídeo del meu nadó amb una cigarreta a la boca. No té gens de gràcia i estic molt penedida. El meu fill sempre intenta agafar el tabac, si veu el pare fumant vol la cigarreta com si fos menjar. Vaig creure que posant-se-la a la boca li agafaria fàstic, (exemple), com la mare que tira pebre al xumet perquè el nen li agafi fàstic. Em vaig equivocar, i estic súper penedida i espantada per tot el que s'està embolicant. Sóc una mare que dona la vida pel seu fill, i no vull que se'm jutgi per un error que he comès, ho sento de cor. Una salutació i espero que em perdoneu

Una mena de lliçó perquè el seu fill aprengui i recondueixi els seus hàbits negatius que ha generat molta controvèrsia a les xarxes socials, on la majoria d’usuaris ha criticat duríssimament l’acció d’aquesta mare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari