Mare morta boda

És mare de tres fills i mor hores després de ser l'ànima de la festa en una boda

La família de la dona morta al casament tracta de recaptar fons

Kirsty Connor havia estat «l'ànima de la festa». Havia anat amb el seu marit a un casament a Irlanda, però només unes hores després moriria de manera sobtada. La dona tenia tres fills de poca edat.

Robyn, de 4 anys; Darcy, de 3 i Sonny, de 22 mesos. El seu marit intenta rendir-li homenatge a qui havia estat «l'amor de la seva vida». Feia deu anys que estaven casats i era «la primera nit de festa de la parella després de molt de temps», va explicar a Belfast Live.

La parella de Kirsty està desesperada per la nova situació que li toca afrontar. No va dubtar a demanar col·laboració ciutadana per repatriar el cos de la seva esposa al Regne Unit. Ja ha obert un compte per sufragar el trasllat.

Encara que feia una dècada que estaven casats, la relació s'havia iniciat fa 16 anys. Assegura que va ser una etapa increïble al seu costat, donant-li tres meravellosos nens.

«Vivim al Regne Unit i vam venir a Irlanda el dissabte 12 de març per al casament de la meva cosina Kate», relatava al diari Mirror. Desvela que aquella mateixa nit «la meva dona va morir de forma sobtada». La intenció era tornar «a casa amb els nostres fills diumenge al matí».

Però la desgràcia es va creuar pel camí. Res no va sortir com esperaven i van haver d'allargar la seva estada a Irlanda. Havien posat moltes esperances aquest cap de setmana.

Parella agafats braç boda
Kristy va gaudir de la boda amb el seu marit i els seus amics | Pixabay

Era la «primera nit fora en molt de temps», sense els nens. I volien gaudir l'un dels altres sense preocupacions.

Diu que «ella va ser l'ànima de la festa aquell dia». Ho van passar d'allò més bé al casament. Van gaudir com mai de la celebració.

Recorda com ha estat de meravellós passar aquests 16 anys al costat de Kirsty Connor. «Va ser la llum del sol a la meva vida, durant tots els dies», afegia. Ara, però, sap que li toca girar full i armar-se de força per tirar endavant la família.

Amb certa vergonya assegura que potser «no és la persona més indicada per fer aquest tipus de coses», però demana col·laboració. Es veu desbordat com a vidu i pare solter. «Necessito tota l'ajuda possible», reclama.

No disposa dels recursos econòmics suficients per cobrir els costos del funeral. Tampoc per repatriar el cadàver de la seva dona al país. «Qualsevol cosa ajudarà», va afegir resignat.

Niall va agrair les mostres d'afecte que ha anat rebent al llarg de la darrera setmana. Van ser molts missatges i trucades interessants per la seva situació. Ell, mentrestant, no aconsegueix treure's del cap on havia estat la seva companya de vida.

Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit
La dona que va morir després de la festa de la boda deixa un vidu i tres fills | Pixabay

«Era molt estimada i toco els cors de moltes persones», apuntava. Aquesta punyent història no va passar inadvertida per a molts ciutadans de les illes britàniques.

Ajuda per traslladar el cadàver de Kirsty al Regne Unit

Han volgut donar un cop de mà al vidu de Kirsty i les donacions van ser constants des que donessin a conèixer la notícia. De moment es porten recaptats més de 26.000 euros.

La gent s'hi ha bolcat. D'això no n'hi ha cap dubte. Els missatges que el van deixar amb les donacions eren molt emotius.

«Quina pèrdua, una bella noia, esposa i mare. Pensaments i oracions per a la família», escrivia una persona.

«Era encantadora per dins i per fora, una estrella que brillava amb molta intensitat. Vam enviar molt d'amor a Niall i als seus bells fills», apuntava una altra.

Kirsty Connor deixa una meravellosa família que no us oblidarà mai. Els seus amics no s'expliquen què va passar per morir tan jove i sense motius aparents.