Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luisa

María Luisa: desapareix amb 13 anys a Espanya després d'una cita per internet

La seva família demana ajuda després d'estar dues setmanes sense saber res d'ella

La seva família està totalment desesperada per no saber res del seu parador. I és que no és per a menys, sabent que qui ha desaparegut és María Luisa, una nena de 13 anys. Els que l'estimen expliquen que es va perdre de vista després d'anar a una cita concretada per internet.

La que més pateix pel que li hagi pogut passar és la seva mare, Luminita, que parlava a 'Telemadrid' sobre la desaparició de la seva filla. A María Luisa Stefcu l'última vegada que la van veure va ser el passat 28 de setembre. En aquestes gairebé dues setmanes que han passat no ha donat cap senyal de vida.

Tot va succeir, com dèiem, a la ciutat de Madrid, concretament al districte d'Usera. És en aquesta zona de la capital on va ser vista per última vegada.

El que li va dir a la seva mare és que havia quedat amb una amiga. Això és el que creia ella quan la nena va marxar de casa a les vuit del vespre. Finalment, va poder descobrir que havia quedat amb un noi de 17 anys que havia conegut a través d'Instagram.

No se sap res del que va poder fer les hores següents a la seva desaparició. L'única cosa segura és que no s'ha comunicat amb la seva família i que el seu telèfon mòbil està apagat.

És per això que per intentar trobar-la com més aviat millor s'ha difós un avís urgent de desaparició a través de les xarxes socials. Hi demanen la col·laboració ciutadana tant les forces i els cossos de seguretat com l'associació Sosdesaparecidos.

En ella s'ha adjuntat a una fotografia de María Luisa, la seva descripció física i la vestimenta del dia de la seva desaparició. En ella se'ns explica que mesura 1,70 metres i que és de complexió prima. A més té els cabells de color castany i llarg i els ulls blaus.

En el moment en què va marxar de casa vestia amb una brusa i uns pantalons negres. Els seus familiars també han dit que portava posades unes sabatilles vermelles. Els cartells amb aquesta informació s'estan difonent per les xarxes socials.

Feia més d'un mes que la seva família la notava estranya

La seva mare explicava a la televisió madrilenya el gran patiment que té per no saber res de la seva filla de 13 anys. «Jo vull per favor que m'ajudeu a trobar a la meva nena, necessito veure-la si us plau, sóc una mare desesperada», afirmava.

Encara que ella no sabia exactament amb qui havia quedat María Luisa, la seva mare tenia algunes sospites. Relatava com fa aproximadament mes i mig que la veia comportar-se de manera estranya. «Estava molt nerviosa, no volia parlar, sempre volia sortir i jo no la deixava perquè havia d'anar a l'institut», insistia a 'Telemadrid'. 

Luminita també explicava que la jove només va agafar el seu mòbil i l'abonament de transports. Angelita, una veïna i coneguda de la família, també mostrava la seva desesperació per la notícia: «Em deixa sense dormir a les nits, no sé per què ha passat això».

Com contactar si algú sap alguna cosa de María Luisa

El principal objectiu de la Policia és que es difongui la imatge de María Luisa. És per això que demanen que es comparteixi el màxim possible el seu missatge a les xarxes.

Cal recordar que qualsevol persona que pugui saber alguna cosa pot trucar al 112, 062 i 091. També a Sosdesaparecidos als números 642650775/649952957 o mitjançant el correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es. Aquesta associació ja ha activat la seva alerta a través dels caixers automàtics.