Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La història de la marihuana penjada a l'interior de la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca

Les fotos corren com la pólvora i la Guàrdia Civil explica que el procés està sota custòdia i tutela judicial

La marihuana, vista des de l'exterior de la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca.
La marihuana, vista des de l'exterior de la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca. | CatalunyaDiari.cat

 

La confiscació de marihuana sempre acaba amb mal de caps pels agents de la policia. Sigui un mal de cap literal o figurat, com ha estat aquest cap de setmana pels agents de la policia judicial de la comandància de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca.

Després d'una operació antidroga, agents de la Guàrdia Civil es van fer amb diverses plantes de marihuana encara verda i la van posar a assecar en una habitació de la comandància amb la mala sort que algú en va fer fotografies i van començar a córrer per les xarxes socials. Dissabte al matí tothom es preguntava quines eren aquelles plantes que, penjades cap per avall, es veien des de l'exterior de la comandància de l'Institut Armat en aquest municipi del Baix Llobregat.

Ningú amaga que veure aquest tipus de plantes, sigui encara en testos o penjades, en golfes no sobta en alguns municipis de Catalunya però veure-ho a l'interior d'una comissaria policial, encara no havia passat mai. Les fotografies corrien com la pólvora. Fins i tot un diputat d'Esquerra al Parlament de Catalunya, Ruben Wagensberg, en va fer un tuit.

Quines plantes eren i què hi feien allà?

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a CatalunyaDiari.cat quin és el motiu pel qual tenien aquestes plantes, que s'ha confirmat que és marihuana, penjada en una construcció similar a una torre de vigilància.