IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La comissaria dels Mossos de Ciutat Vella, inundada d'aigua després del temporal

Els sindicats USPAC i SAP-FEPOL han denunciat l'estat de les instal·lacions de la comissaria del centre de Barcelona

L'aiguat d'aquest cap de setmana a Barcelona ha deixat gairebé impracticable la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona, situada al barri del Raval de la capital catalana. Tal com es pot veure en diverses imatges que han fet públiques els sindicats de la policia SAP-FEPOL i USPAC, l'aigua s'ha colat a l'entrada de la comissaria i també als vestidors de la seu de la policia de la Generalitat.

L'aigua per les orelles

En algunes zones l'aigua cau directament des dels punts de llum, creant un gran perill també per electrificació. Els agents han hagut d'acordonar amb cinta policia una part de l'entrada de la comissaria per evitar que els ciutadans, que normalment fan cues de força estona en aquesta comissaria, no acabessin xops.

No és el primer cop, tal com denuncien els sindicats, que l'aigua fa malbé les instal·lacions de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'aquesta zona de Barcelona. Per Josep Miquel Milagros, portaveu d'USPAC, «tenim unes instal·lacions lamentables i patètiques» i ha criticat la construcció de l'edifici.

Imatge de l'entrada de la comissaria de Ciutat Vella, al barri del Raval.
Imatge de l'entrada de la comissaria de Ciutat Vella, al barri del Raval. | CatalunyaDiari.cat

Per SAP-FEPOL aquesta «deixadesa» del departament d'Interior s'allarga en el temps i es demana que es faci ja alguna cosa per evitar que es torni a inundar amb les pluges. El sindicat també alerta que les mancances d'aquest tipus es poden trobar també en moltes d'altres comissaries del país.

Ciutat Vella, la comissaria del Raval

L'ABP de Ciutat Vella, a més d'inundar-se cada dos per tres, és una de les comissaries més conflictives de Barcelona. És la que dóna seguretat al barri del Raval i el Gòtic, un dels punts més calents de la capital catalana. Els darrers mesos han sigut els protagonistes de diverses batudes antidroga per lluitar contra els narcopisos, una plaga que s'ha instal·lat en un barri que sembla deixat de la mà de Déu.

L'interior de la comissaria, els vestidors, també anegats d'aigua.
L'interior de la comissaria, els vestidors, també anegats d'aigua. | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari