Primer pla de Myriam Romero, periodista i presentadora dels informatius a Antena 3

El marit i els 3 fills de Miryam Romero, trencats: «res ho feia pensar»

Miryam moria fa uns dies als 59 anys

Miryam Romero moria fa uns quants dies als 59 anys víctima d'una leucèmia. Es tractava d'una de les cares més conegudes d'Antena 3.

Als inicis de la cadena es va encarregar de presentar un dels seus informatius, encara que ja feia un temps que estava apartada de la primera línia.

Deixa marit, Enric Rodríguez, i tres fills: Carlos, Guillermo i Irene. La seva família no acaba d'assimilar-ne la pèrdua. Estava preparada per assumir nous desafiaments a la seva vida, sobretot després d'assolir la prejubilació.

Miryam havia nascut a Jaén, encara que va créixer a Talavera de la Reina i es va assentar a Madrid una vegada va començar la carrera periodística. Després de donar-se a conèixer la seva mort, van ser moltes les cares conegudes que van voler traslladar els seus condols a la família. Entre ells, Ana Rosa Quintana, que confessava sentir-se abatuda per la notícia.

Myriam Romero de jove
Miryam Romero va ser presentadora a Antena 3 | GTRES

Miryam Romero estava molt unida a la seva família. La seva filla gran, Irene, resideix a la ciutat australiana de Brisbane.

Fa tot just un any se la va poder veure a l'espai de notícies on treballava la seva mare. Va aparèixer per sorpresa parlant del confinament, a milers de quilòmetres de la família.

La periodista en parlava meravelles. Guardaven una gran semblança física i destacava que era «més llançada que jo». Encara que era molt gelosa de la seva vida personal, de vegades compartia petits detalls dels seus nois a les xarxes socials.

▶️ Eugenia Osborne se rompe en pedazos

Alguna vegada va parlar del seu fill Guillermo. Quan va finalitzar les proves d'accés a la universitat no va dubtar a acompanyar-lo fins a Montecarlo perquè veiés un dels seus grans desitjos. El jove sempre ha estat un apassionat del món del motor i volia veure els vehicles que circulaven pels carrers del Principat.

Miryam Romero no s'ho va pensar dues vegades i el va acompanyar perquè gaudís d'aquesta experiència. «Amb dos anys li encantaven els cotxes. 17 anys després la passió segueix intacta», escrivia la comunicadora a Instagram.

Del tercer fill, Carlos, poc se'n sap. Fa unes setmanes signava juntament amb la resta dels seus germans una dedicatòria per a ella amb motiu del dia de la mare. Li van regalar un ram de flors, amb un post it escrit a mà on es podia llegir: «T'estimem molt, mama».

En una de les escasses fotos que va compartir amb el seu marit se'ls pot veure després de rebre la vacuna contra el covid. Mostraven a càmera el braç després de la punxada, encantats amb la immunització. «De dos en dos, vacunats del tot», assenyalava molt il·lusionada.

En aquell moment, res no feia presagiar que una malaltia pogués acabar amb la seva vida d'una manera tan ràpida. Aprofitant que ja estaven protegits contra el virus, la parella va decidir fer una escapada fins a La Toja, a Pontevedra.

Miryam Romero
La periodista, amb el seu marit després de vacunar-se | INSTAGRAM (@MIRYAMROM)

Miryam Romero va deixar molt bons amics a la professió

Miryam Romero era molt estimada pels seus companys. Van ser 30 anys a Antena 3 i en aquest temps va coincidir amb molts professionals. Luis Herrero, amb qui va compartir informatius als començaments, va tenir unes boniques paraules d'afecte cap a ella.

Ana Rosa Quintana assegurava a Twitter que «vaig tenir molta relació» amb ella, alhora que admetia que «no m'ho podia creure». Li va agafar per sorpresa la mort.

Una altra periodista que se'n va recordar va ser Lourdes Maldonado, que considerava «un luxe haver treballat i après tant» al seu costat. Sandra Golpe, per la seva banda, va parlar de la sensació de «dol col·lectiu» que es respirava a la redacció.

Miryam Romero deixa un gran buit a Antena 3, però sobretot al cor dels seus familiars més directes. No acaben de creure's el que ha passat.