Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos agents de la Guàrdia civil

Mata a la seva mare Màlaga i el detenen anant nu per la carretera

El noi de 26 anys havia viatjat d'Holanda a Estepona per superar problemes personals

Una dona assassinada en un habitatge d'Estepona i un home caminant nu per l'autovia direcció a Màlaga. Aquests fets macabres formen part d'una mateixa història, la que ha portat la Policia Nacional a detenir un jove com a presumpte autor de la mort de la seva mare.

Però, de fet, la història no arrenca a Estepona, sinó a Holanda, d'on procedien mare i fill. El retrobament entre tots dos va acabar amb la desafortunada mort de la dona, que està sent investigada per la policia. El noi podria haver comès el crim durant un brot psicòtic.

El sospitós d'aquest crim macabre és un jove de 26 anys que feia un mes que era a Espanya. Havia tingut un problema personal al seu país, Holanda, que l'havia deixat molt afectat. Volia trobar a Estepona un lloc on començar de zero, però tot ha acabat en tragèdia.

Viatge d'Holanda a Estepona

Els fets van passar aquest dilluns, després que la dona assassinada arribés a Estopa des d'Holanda. El seu fill feia temps que tenia problemes i va decidir viatjar fins a la localitat malaguenya per prendre's un respir. La seva intenció era passar una temporada amb una amiga que té a Estepona.

Però, lluny de millorar el seu caràcter, es va tornar més violent i fins i tot va fer que l'amfitriona se n'anés de casa. Davant la situació límit, la noia va avisar la mare del noi i aquesta va agafar un avió fins a Màlaga. Aquest dilluns va aterrar a l'aeroport, i hores després moria a mans del seu fill.

Porta precintada
El crim va succeir en un pis a la localitat d'Estepona | ARCHIVO

L'amiga del seu fill i el seu xicot van anar a buscar la mare a l'aeroport de Màlaga i la van portar fins al domicili. Es tracta d'un habitatge ubicat a la zona de la Cancelada, a Estepona. Allà, la mare va demanar quedar-se sola amb el seu fill per tenir una conversa i solucionar les coses.

La víctima, una dona de 61 anys

La noia i el seu xicot van acceptar la petició de la mar i van decidir passar el dia fora, allotjats en un hotel. L'endemà van rebre la trucada d'un veí que els advertia que la porta de casa seva estava oberta. Aleshores, van trucar al seu amic i a la mare d'aquest, però no responien.

Així que van tornar a l'apartament per saber què passava i, efectivament, van veure la porta oberta. En accedir a l'habitatge tot estava regirat i van trobar l'habitació del seu amic entreoberta. Els va sorprendre que el jove havia bloquejat la porta amb uns mobles per dins.

En treure el cap van veure horroritzats els peus d'una persona i van trucar immediatament al 091 de la Policia Nacional. Una patrulla va anar ràpidament al domicili i van forçar la porta per poder accedir a l'habitació. Allà van confirmar la presència d'un cadàver, una dona de 61 anys, mare del presumpte assassí.

Ingressat en un psiquiàtric

Els agents de la Policia Nacional van confirmar in situ que era una mort violenta i van posar en marxa un dispositiu de recerca. Segons fonts policials, el cadàver presentava nombrosos traumatismes compatibles amb una pallissa. També semblava que havia estat escanyada.

Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.
La policia va detenir el presumpte assassí a la carretera | Policia Nacional

Els agents van rebre l'avís que hi havia un home caminant despullat per l'autovia, i que estava molt alterat. Caminava per l'A-7 en direcció a Màlaga, anava sense roba i sembla que s'estava masturbant. Els agents s'hi van desplaçar per atendre'l i traslladar-lo a un hospital.

El noi va ser internat en un hospital psiquiàtric on, en identificar-lo, van descobrir que es tractava del jove que buscaven. Era l'home que presumptament havia matat la seva mare hores abans a Estepona. Van procedir a la seva detenció i estan pendents de la seva evolució psiquiàtrica.