YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Acaba amb la vida del seu nòvio perquè no li dona diners per operar-se els pits

L'autora del crim s'ha entregat tres dies després de cometre l'assassinat

Cristina D'Avila Teixeira Rodrigues i Paulo Roberto Moraes Teixidor Junior, assassina i víctima d'un crim al Brasil
L'autora del crim s'ha entregat tres dies després de cometre l'assassinat| twitter


Cristina D'Avila Teixeira Rodrigues, una noia de 24 anys, ha matat el seu nòvio, Paulo Roberto Moraes Teixidor Junior, un empresari de 29 anys, després que ell es negués a pagar-li una operació de pits. Aquest terrible succés tenia lloc divendres passat, 5 de març, al Brasil, i ha estat la pròpia autora del crim qui ha confessat l'assassinat. Cristina va disparar a la nuca a Paulo perquè ell no li va voler pagar un implant de silicona pels pits, una operació que suposava una despesa de 1.514 euros.

El jove va haver de ser traslladat a l'hospital després de l'agressió, però finalment va morir durant la matinada de diumenge, 7 de març, a causa de les greus ferides que li va provocar el tir.

«No podia fer front a aquesta cirurgia»

El passat dilluns, dia 8, quan Paulo ja havia mort, Cristina es va entregar a la policia i va confessar ser l'autora del crim de la seva parella. La brasilera va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'assassinat.

La jove també va revelar a les autoritats que el motiu que l'havia portat a cometre tal barbaritat: el seu nòvio no li volia pagar l'operació de pits, motiu pel qual ja havien tingut discussions amb anterioritat.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Paulo tenia una empresa de creació de llocs web i va ser per l'empresa com va conèixer Cristina, a qui fins i tot va donar feina. Tot i que ell no tenia obligació de pagar la intervenció, el germà de la víctima l'ha volgut defensar assenyalant que la companyia estava perdent molts diners i que no es podien permetre una despesa tan elevada. Rodrigo també ha destacat que la nit anterior al crim la parella va tenir una discussió molt acalorada pel mateix assumpte.

«Ella volia posar-se silicona, però en temps de pandèmia l'empresa estava fent moltes retallades i ell no podia fer front a aquesta cirurgia. Es van barallar molt per això la nit en què ella va matar el meu germà», ha assegurat.

Crim premeditat

L'assassinat del jove no va ser un acte que l'agressora va cometre en un moment d'arravatament, sinó que va ser un crim premeditat. La brasilera va apagar les càmeres de seguretat que vigilaven el domicili per no deixar rastre, però quan es va adonar de la gravetat dels seus actes, va decidir entregar-se.

Així ho han confirmat també alguns membres de la família de Paulo. Aquestes fonts han assegurat que Cristina i Paulo havien trencat uns dies abans. Després de la ruptura, ella li va trucar divendres perquè es veiessin al seu domicili, ell hi va accedir i la família acabaria trobant el brasiler greument ferit.

«Divendres el meu nebot s'estava tallant els cabells i en tornar a casa es va trobar amb Cristina. Ella va entrar al domicili i va apagar les càmeres de seguretat. Van tenir una discussió i en un acte de covardia el va disparar al clatell», ha lamentat Marcelo Morales, oncle de la víctima.

Va ser la mare de l'autora del crim qui els va alertar sobre el que havia fet la seva filla. «Quan va el va disparar, va sortir i va cridar la seva mare per explicar-li. La seva mare li va dir al meu germà i els dos van anar allà. El meu germà va arribar i el va descobrir moribund a la cuina», ha relatat Roberta, la germana de la víctima, als mitjans locals. A més, ha confessat que ella tenia accés a les càmeres de seguretat de Paulo i ha explicat que se les va trobar apagades quan va anar a revisar el que li havia passat a l'empresari.

Ara la jove ha estat acusada d'un delicte d'assassinat i, probablement, també haurà d'afrontar penes per crim premeditat. No obstant això, la investigació sobre el cas continua oberta.


Comentaris

envia el comentari