Mata la seva exdona, exsogra i excunyada davant dels seus fills a Pontevedra

L'home hauria sorprès la seva exdona quan es disposava a marxar de casa per portar els fills a l'escola

Valga
L'home ha matat a les tres dones en presència dels seus dos fills menors d'edat | CatalunyaDiari.com

Els fets s'han produït a primera hora d'aquest dilluns a Valga, un municipi de Pontevedra (Galícia) quan un home de 41 anys ha matat a trets, suposadament, a la seva exdona, de 39 anys i, posteriorment, a la seva exsogra, de 58, i excunyada, de 27, en presència dels dos fills menors, de quatre i set anys, de l'exmatrimoni.

La dona es disposava a abandonar la seva casa per portar als dos petits a l'escola quan, en una finca annexa, el seu exmarit, amb qui estava en tràmits de separació, l'hauria sorprès. Tot seguit, l'home l'ha disparat amb una arma curta, davant dels dos menors. La mare de la víctima i la seva germana haurien sortit a ajudar-la motiu pel qual l'home les hauria disparat mortalment, segons la primera reconstrucció dels fets. Després de cometre els tres assassinats, l'home ha tornat a Ames, un municipi de la Corunya, on viu amb els seus pares, per entregar-se a la Guàrdia Civil.

No consten denúncies prèvies ni ordres de protecció en vigor

Segons han confirmat fonts judicials, no existien denúncies prèvies ni ordres de protecció en vigor i actualment la parella es trobava en tràmits de separació. Aquest seria el tercer cas de violència de gènere que es produeix a Galícia durant aquest 2019. La primera víctima registrada aquest any a Galícia també és a Valga. La dona va ser assassinada el passat 10 de març també amb una arma de foc. El segon cas registrat es va produir el passat 21 de juliol a Vilalba (Lugo).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari