Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cues quilomètriques en un accident a l'AP-7

Matí de caos a l'AP-7: Cues de fins a 10 quilòmetres per un accident

El sinistre, a l'altura de Montmeló, també ha afectat la circulació d'altres vies

Catalunya torna del pont de 'La Castanyada' amb un accident a primera hora d'aquest dimarts que ha obligat el tancament de dos carrils de l'AP-7 a l'altura de Montmeló. El sinistre ha provocat 10 quilòmetres de retencions en sentit sud entre Cardedeu i Montmeló; i quatre quilòmetres en direcció nord.

Altres vies afectades

A causa de l'accident d'aquest matí, l'AP-7 no ha estat l'única via afectada pel sinistre. La C-60 també ha presentat retencions de fins a 5 quilòmetres a la Roca del Vallès en direcció Granollers; i d'altres carreteres també pateixen cues quilomètriques com la C-17 en sentit sud des de Canovelles fins a Parets del Vallès en direcció Barcelona. A més, la B-23 també ha tingut retencions des de Molins de Rei fins a Esplugues i la C-58, de Cerdanyola fins al Nus de la Trinitat

Un pont de Tots Sants tràgic amb 4 accidents mortals

L'AP-7 ha estat protagonista d'un nou sinistre, i ja en són un total de 5 accidents de trànsit a les carreteres i autopistes de Catalunya durant aquest pont de novembre. A causa d'aquests incidents, un total de 4 persones han perdut la vida i d'altres han patit lesions greus. La víctima més recent ha estat un home de 50 anys, atropellat en un xoc frontal a la Vall d'En Bas; tot i que el dia més catastròfic va ser el passat dissabte 30 d'octubre, amb dos accidents mortals situats a la comarca del Gironès.