Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Policia Local de Roda de Berà.

Un matxet i vidres trencats: dos clients d'un bar es barallen davant desenes de persones al Tarragonès

La Policia Local va haver d'aturar l'incident | «Ja havia passat el mateix mesos enrere», confirmen
Policia Local de Roda de Berà.
La Policia Local de Roda de Berà ha hagut d'intervenir en els fets | TarragonaDigital.com

 

Una tensa baralla entre dos homes al centre de Roda de Berà va aclaparar tota l'atenció de desenes de vilatans i visitants aquest dissabte, 17 d'agost, pels volts de les 20.00 hores, davant dues terrasses plenes de clients:  les del bar 'Tipi Tapa' i el bar conegut com el '38 vell'. Diversos usuaris van alertar a través de les xarxes de la situació que s'estava produint, on la tensió en augment es va traduir en cadires volant pels aires, ampolles de vidre trencades i fins i tot un dels individus armat amb un matxet.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, la baralla respon a «problemes personals entre els dos usuaris»  i no es la primera vegada que es produeix un fet similar. «Al mes de febrer també va passar una baralla similar», han confirmat fonts de l'Ajuntament a aquest mitjà, fet pel qual ja es considera als dos homes com a conflictius al municipi. La Policia Local va haver d'actuar d'urgència per posar fre a la baralla  i els va dur als Mossos d'Esquadra, qui els va identificar i posteriorment deixar en llibertat.

Dos homes van protagonitzar una baralla tensa davant dues terrasses plenes de clients a Roda de Berà

El fet de produir-se els incidents al voltant de les 20.00 hores ha implicat el testimoni directe de desenes d'usuaris de les dues terrasses dels establiments. Alguns d'aquests testimonis han confirmat la tensió de la baralla i la presència d'un matxet a la mateixa per part d'un dels usuaris, un extrem que les autoritats no han confirmat. «És molt probable que fos així, sí», han afirmat amb prudència.  Sí que han confirmat la presència de vidres trencats a l'avinguda i l'intent d'agredir-se amb algunes de les cadires de la terrassa.

Des de l'Ajuntament de Roda, no obstant això, han recordat que el consistori té habilitada una bústia d'incidències i suggeriments al seu portal web per deixar constància de tota comunicació ciutadana, i han recordat que les xarxes socials no són un canal dissenyat per substituir aquest servei directe.

També et pot interessar...