Guàrdia Civil burlant-se dels presos

Un membre de la 'manada de Callosa' viola a un altre reclús amb un pal de fusta

Han participat tres presos més en l'agressió

Un dels quatre xics empresonats per la violació a una xica de 19 anys la passada Nit Vella en Callosa d'En Sarrià, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), torna a estar implicat en una violació, tot i que esta volta ha sigut en presó.

Segons ha avançat 'El Mundo',  el xic, juntament amb tres presos més, li va introduir un pal de fusta pel cul a un altre pres. Els fets es van produir el passat 12 de novembre, en el Mòdul d'Educació i Respecte (MER) del centre penitenciari Alacant II de Villena, en l'Alt Vinalopó. Els quatre reclusos van acorralar a la víctima i després d'una forta discussió el van agredir sexualment. La víctima va haver de ser atesa pel metge.

Ara la direcció de la presó haurà de considerar si obri un expedient a cada un dels agressors o si els expulsa del Mòdul d'Educació i Respecte, tot i que encara no es coneix quina via seguiran. 

La presó a on s'han produït els fets | Google Maps

Víctima d'una agressió a les 2 setmanes d'ingressar en presó

El jove està tancat en esta presó de Villena des del passat mes de gener, a diferència dels altres tres xics implicats en la violació, que estan tancats en la presó de Fontcalent. El motiu és l'edat, ja que l'ara implicat en esta agressió tenia 19 anys en el moment en què va ser internat.

A més, no és la primera volta que el xic es veu implicat en algun episodi violent  durant la seua estada en el centre. Dos setmanes després d'ingressar en presó, va ser ell la víctima d'un d'estos episodis. Alguns reclusos li van cremar les mans amb cigarretes i li van rapar el cap

També pots llegir...