El logo de McDonald's en un dels seus establiments

Una jove de 16 anys mor tirotejada sense motiu quan treballava en un McDonald's

L'autor del crim i la seva víctima no tenien cap mena de vincle ni relació

Terrible succés el que han viscut els veïns d’Elko, Nevada. Una jove de 16 anys anomenada Kylee Leniz ha mort assassinada mentre treballava a un Mcdonald’s d’Idaho Street, situada al municipi nord-americà. Segons informa ‘Fox13’, el principal sospitós de l’assassinat ha estat identificat: es tracta de Justin Michael Mullis, un jove de 24 anys.

El citat mitjà explica que Leniz es trobava treballant a la finestra per a cotxes de la coneguda cadena de menjar ràpid McDonalds. Va ser durant la seva jornada laboral quan Justin Michael presumptament va dirigir-se caminant cap a la finestreta i va disparar-li.

El principal sospitós va ser localitzat després que el mateix cos de policia difongués una imatge de Justin Michael Mullis a través de les xarxes. La imatge va ser aconseguida a través de les càmeres del local, i en qüestió de dies han pogut localitzar el jove i detenir-lo.

PRESS RELEASE/HOMICIDE On November 1, 2020 at approximately 9:36 p.m., Elko Police were called to the McDonald's on...

Posted by Elko Police Department on Monday, 2 November 2020

No hi ha cap relació entre l'assassí i la seva víctima

La investigació ja ha començat per part del departament de policia d’Elko, però la situació es complica perquè aparentment no hi ha cap mena de relació entre Mullis i Kylee Leniz. Tal com informa ‘Fox13’, els primers indicis apunten que es tractaria d’un crim completament aleatori.

Per la seva banda, la jove de 16 anys va ser traslladada a l’Hospital Regional Norheastern Nevada per la gravetat de les seves ferides, però finalment no va poder fer-se res per la seva vida.

Tota la informació ha estat compartida pel mateix Departament de Policia del municipi d’Elko, alhora que ha anunciat que el sospitós es troba detingut acusat «d’assassinat pendent de grau». El cos policial també ha volgut donar les gràcies després de la participació ciutadana per difondre les imatges i ajudar a la seva detenció.

The suspect in the homicide at the Idaho St. McDonald's restaurant has been taken into custody. 24-year-old Justin...

Posted by Elko Police Department on Monday, 2 November 2020