nen

Un menor truca al 112 per avisar que el seu pare està agredint la seva mare a Barcelona

Els fets van succeir ahir al barri de Sants i, malgrat que l'home va fugir abans que arribés la policia, finalment va ser detingut

Durant la tarda d'ahir, el 112 va rebre la trucada d'un menor que estava presenciant com el seu pare agredia la seva mare, i va decidir donar l'alerta als serveis d'emergència. Els fets, succeïts al voltant de les 18 hores, van tenir lloc al barri barceloní de Sants, tal com ha fet patent el mitjà 'El País'.

L'home va fugir del lloc dels fets

Així les coses, el jove va trucar al 112 per avisar que el seu progenitor estava intentant asfixiar la seva mare, motiu pel qual els Mossos d'Esquadra es van desplaçar amb celeritat fins al lloc dels fets. Malauradament, quan la policia va arribar a l'habitatge on havia tingut lloc l'agressió, l'home havia fugit, de manera que els agents tan sols van poder parlar amb la víctima, la qual va confirmar que el seu marit havia intentat posar fi a la seva vida asfixiant-la diverses vegades amb un coixí.

Amb tot, i després d'iniciar una cerca pels llocs on l'agressor acostumava a freqüentar, els Mossos d'Esquadra van aconseguir localitzar-lo i, posteriorment, detenir-lo. A més, els agents que van acudir al domicili de la víctima van avisar a una ambulància, si bé la dona es troba totalment fora de perill.

4 víctimes mortals a Catalunya

De moment, ja són 4 les dones assassinades a Catalunya per violència masclista al llarg d'aquest 2019, si bé la xifra a escala estatal és molt més esgarrifosa, i s'eleva fins a 37. En aquest sentit, cal recordar que el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista tenen a disposició seva el número 016.

 

  

  

  

També et pot interessar...