Una menor gironina, en coma per un accident en un parc aquàtic de la Cerdanya francesa

La jove, que és veïna d'Alp, va impactar amb el cap contra una porta a gran velocitat i va haver de ser traslladada amb helicòpter a l'Hospital de Perpinyà
Una menor ingressada en coma per un accident en un parc aquàtic | dropinwaterparc.fr

 

Una jove, menor d'edat i veïna d'Alp —a la Cerdanya—, ha quedat greument ferida després d'impactar amb el cap contra una porta en un tobogan d'un parc aquàtic de la Cerdanya francesa, tal com ha explicat TV3. Els fets van passar aquest dilluns al Drop-in Cerdanya Water Park quan la menor, que es va llençar per un dels tobogans, va col·lidir contra una porta que es va obrir inesperadament. A causa del cop, es va quedar inconscient i va ser desplaçada en helicòpter fins a l'hospital de Perpinyà en coma induït.

 

Els pares de la noia denuncien que en el moment de l'accident no hi havia socorristes a prop i asseguren que exigiran responsabilitats al parc. La noia, que dimarts ja havia sortit del coma, té un os trencat i ha perdut l'oïda i part de l'equilibri arran de l'accident. L'impacte està gravat en vídeo per les càmeres de vigilància i es veu clarament com la porta s'obre i la noia no pot fer res per evitar el cop.

 

Moments abans de l'impacte enregistrat per les càmeres de seguretat | TV3

 

 

S'està investigant si existeix negligència per part dels responsables del parc aquàtic

En declaracions a 'TV3', la jove explica que «es veu que em vaig tirar per un tobogan i de cop una porta es va obrir, que no sabem què hi pintava una porta allà», i afegeix que ella no recorda el moment: «L'últim que recordo és que érem a les piscines d'Er i després em vaig despertar ja a l'UCI». La Germanderia francesa investiga si existeix negligència per part dels responsables, que asseguren el següent a 'TV3': «Estem molt afectats i estem col·laborant amb la policia per donar-los tota la informació que necessitin».

 

La porta que va causar el traumatisme a la jove ja s'ha retirat i el tobogan està tancat al públic, però el parc obre amb total normalitat. La menor es trobava al parc per celebrar amb la selecció catalana d'snow jove, de la qual forma part, el final d'una setmana de concentració.

 

També et pot interessar...