El jove que es va fer passar per metge va firmar una acta de defunció a l'Hospital de Martorell

L'home, de 21 anys, va exercir de metge sense tenir els estudis

Dos metges tenint cura d'un pacient amb coronavirus a l'hospital Trueta el 18 d'abril de 2020
El jove ha ingressat a presó a petició del jutge | CatalunyaDiari

El jove de 21 anys que es va fer passar per metge en una clínica privada de Barcelona va firmar una acta de defunció a un pacient de Covid-19 a l'Hospital de Martorell, on almenys va treballar un dia, el 7 d'abril, concretament. L'home va ingressar a presó per ordre del jutge acusat d'exercir de metge en almenys una clínica privada de Barcelona sense tenir els estudis, segons va avançar la Ser i van confirmar els Mossos d'Esquadra.

El jutge decreta el seu ingrés a presó

En concret, el dia 7 la responsable de l'Hospital de Martorell va informar els Mossos que l'individu s'havia ofert per treballar-hi, i que en els filtres de contractació s'havia detectat que no estava col·legiat. Davant d'aquests fets, l'endemà els Mossos el van detenir per falsedat documental in situ. Després dels tràmits policials va passar a disposició del jutge, que va decretar l'ingrés a presó.

En aquest sentit, la informació de la Ser apuntava que el jove també s'havia fet passar per metge per col·laborar amb el grup Sanitaris per la República, cosa que va fer durant dos dies fins que va ser descobert. En aquest cas, sembla que es va fer passar per neurocirurgià de la Vall d'Hebron.


Comentaris

envia el comentari