Veronica Forqué en un photocall

El metge forense ja ha fet l'autòpsia de Verónica Forqué

L'autòpsia s'ha fet aquest matí a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid

Segueix la consternació i el dol per la mort inesperada de Verónica Forqué. La icònica actriu va posar fi a la seva vida prematurament a l'edat de 66 anys. Queden enrere els centenars de les seves reconeixibles rialles que va deixar anar als més de vuitanta papers que va interpretar.

Aquest dilluns al voltant de la una del migdia es va informar de la notícia. Verónica Forqué havia perdut la vida. Després de confirmar-se la seva defunció —els serveis del Sammur 112 de Madrid van intentar reanimar-la sense èxit—, la jutgessa i diversos agents de policia van accedir al seu domicili de Madrid per fer les pertinents indagacions. Només mancava l'autòpsia, que s'ha fet aquest matí.

Primer pla de Verónica Forqué
El resultat de l'autòpsia de Verónica Forqué no serà revelat. | GTRES

Tot i això, a petició de la família, el resultat d'aquesta no veurà la llum. La família de Verónica Forqué, encapçalada per la filla Maria, ha demanat explícitament no fer públic el resultat forense practicat aquest matí sobre el cos de l'actriu. L'autòpsia s'ha practicat a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid i ha acabat aquest mateix matí.

L'adéu definitiu a Verónica Forqué

Aquest dimarts, 14 de desembre, a les cinc de la tarda, els familiars i amics de Verónica han pogut dir l'últim adéu a l'actriu. El seu cos ha abandonat aquest mateix matí l'Institut Forense en un furgó fúnebre en direcció al tanatori de San Isidro. En aquest mateix tanatori, situat al districte de La Latina, els éssers més estimats de Verónica han pogut oferir el condol a la seva filla Maria i a la resta de familiars.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, en un cotxe
María Forqué, s'ensorra després de sortir del pis de la seva mare | GTRES

Unes últimes hores tràgiques

L'adéu de Verónica Forqué de 'Master Chef Celebrity' no va ser un simple adéu. Ella mateixa va confessar que estava «regular» i que necessitava descansar. Admetia que «no sóc de llençar la tovallola, però aquesta vegada cal ser humil i dir 'no puc més'. Tiro el davantal», va dir. Davant l'atenta mirada dels altres concursant, l'actriu decidia marxar del programa. La pressió va poder amb ella i va decidir prendre la decisió més dràstica: marxar.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity' | RTVE

Companys del programa com Eduardo Navarrete van donar aquest dilluns l'últim adéu a Verónica, encara sense creure's el que havia passat. Navarrete, abatut, es preguntava a si mateix «per què?, si ahir estava parlant amb tu...». Així, l'actor li donava les gràcies «per haver-me regalat els teus darrers moments, ploro de dolor», tancava.