Pla general de Verónica Forqué saludant als mitjans de comunicació

Verónica Forqué ja havia intentat posar fi a la seva vida feia poc: parlen els veïns

Verónica Forqué sembla que feia un temps que estava decaiguda

El nostre país segueix encara commocionat per la notícia de la inesperada mort de Verónica Forqué, l'actriu espanyola de 66 anys. Ahir va ser quan el seu cos va ser trobat sense vida al seu domicili de Madrid. Tot i que encara no hi ha confirmació, tot sembla indicar que es va suïcidar. A més, segons publica avui el diari 'El Mundo', no és la primera vegada que ho havia intentat.

Verónica Forqué ja havia volgut prendre's la vida

Per sorpresa ens ha enxampat a tothom la mort de Verónica, una de les actrius més estimades del nostre cinema. Tant la seva filla, família i amics es troben absolutament destrossats així com els seus companys de professió, de 'Masterchef', i fins i tot els ciutadans corrents.

Encara no s'ha publicat oficialment la causa de la seva mort, però la premsa, després d'haver parlat amb fonts policials i sanitàries, apunta a un suïcidi. Així s'ha donat a conèixer que ahir va ser precisament una amiga de Forqué la que va avisar el 112. Segons sembla, sospitava que alguna cosa li podia haver passat i en va alertar.

Ràpidament, els efectius d'emergències es van traslladar a la casa de la intèrpret, situada a la zona de Ciutat Jardí. Allà, al voltant de les 12:50, va ser on la van trobar morta i res no van poder fer per salvar la seva vida.

Imatge de la policia abandonant la casa de l'actriu Verónica Forqué després de la seva mort
Ni la policia ni els sanitaris van poder fer res per salvar la vida de Verónica Forqué | GTRES

Com s'ha explicat anteriorment, tot apunta que va decidir posar fi a la seva vida, fins i tot l'esmentat 'El Mundo' ha publicat que fa poc també ho havia intentat. Pel que sembla, voler posar fi a tot és fruit que no es trobava bé anímicament.

De fet, veïns de Verónica han confirmat al diari que, d'un temps ençà, la veien molt melancòlica i han destacat que es dedicava a passejar pel barri com si estigués absent i a asseure's en un parc proper. Concretament, en un banc on sempre es quedava quieta i mirant al cel. Per això els seus familiars i éssers estimats estaven pendents d'ella més que mai.

Verónica Forqué va deixar clar a 'Masterchef' que no estava bé

Recentment, l'actriu va estar participant al programa de cuina més conegut de la televisió. Allà ens va fer riure amb les seves ocurrències i els seus moments surrealistes. Però també ens va sorprendre quan, d'un moment a l'altre, va decidir abandonar per sorpresa.

Primer pla de Verónica Forqué
Verónica Forqué estava passant un moment molt complicat| GTRES

Amb aquest gest ens va indicar que no estava bé, i ho va ratificar dies després quan va anar al plató per acomiadar-se oficialment dels seus companys i dels espectadors. Les seves paraules exactes, entre llàgrimes, van ser: «Estic regular i necessito descansar».

«A l'última prova de cuinat em vaig esgotar i, llavors, no en dono més. Jo no soc de llençar la tovallola, però aquesta vegada cal ser humil i si no puc més doncs ho he de dir. No en puc més».

A això va afegir: «Cal ser coherent, procuro ser-ho, i humil i si no puc més, doncs no puc més. El meu cos i l'univers m'estaven dient: 'Necessites parar'».

Aquest comiat del format va deixar palès que Verónica no travessava el seu millor moment. Precisament, un dels seus companys i amics del concurs com és Eduardo Navarrete revelava ahir que era així.

En concret, va donar a conèixer que aquest passat cap de setmana li havia enviat un missatge per quedar a dinar i que l'actriu li havia respost dient que no es trobava bé, per això ja l'avisaria quan estigués millor.

Lamentablement aquesta cita ja mai es podrà fer realitat. Verónica ens ha dit adeu per sempre, després de no haver pogut superar el sotrac anímic que travessava. Tot i el dolor, cal quedar-se amb els bons moments que ens va regalar amb les seves actuacions al cinema, al teatre i la televisió.