Foto de Michele Sica de perfil

Michele, el campió que ha mort amb només 26 anys: «Sobtat i prematur»

Michele Sica, icona del patinatge italià, mor massa jove

El món del patinatge artístic a Itàlia s'ha vestit de dol. Tot després d'assabentar-se d'una impactant notícia que deixa la mort, amb només 26 anys, del campió de patinatge Michele Sica.

L'italià, entrenador i icona al patinatge artístic gràcies als èxits amb la selecció transalpina, ha perdut la vida, segons ha anunciat el Club Esportiu Giovanni Masi.

En aquest club, Michele Sica feia les feines d'entrenador des de fa un temps. Ha estat a través de les xarxes socials la manera que han tingut des del club esportiu de donar la notícia luctuosa del nebot de l'exboxejador Elio Cotena.

La seva sobtada mort ha commocionat tot el país que el va veure triomfar fa uns anys. Segons diversos mitjans del país mediterrani, Sica hauria perdut la vida després de precipitar-se des d'un balcó. Això sí, oficialment encara no se saben més detalls del que va passar amb l'excampió italià de patinatge artístic.

Michele Sica mor amb 26 anys després de precipitar-se per un balcó

Cal ressenyar que abans de ser entrenador aquest va ser un patinador artístic de nivell. I és que va ser campió del món Junior dos anys consecutius, el 2015 a Cali i el 2016, a Novara.

A més, aquest també va aconseguir endur-se el premi als Campionats d'Europa de la màxima categoria el 2018 a Lagoa (Portugal).

Imatge de Michele Sica
Michele Sica ha mort amb 26 anys prematurament després de caure per un balcó a Itàlia | XARXES SOCIALS

«Amb immens dolor i incredulitat comuniquem la sobtada i prematura morta del jove entrenador del club de patinatge Masi i amic Michele Sica». Així ho comunicava el seu propi club poques hores després que es produís l'inesperada mort del jove italià.

«Michele va estar uns anys amb nosaltres, va néixer el 1997 i abans de dedicar-se a entrenar havia tingut una important carrera com a patinador artístic. Profunds condols a tota la família», va exposar el club al seu compte de Facebook.

El doble campió del món, i actual entrenador, ha deixat trencats els seus pupils

Com no podia ser altrament, el club Rinascita Sport Life Rimini, en què va militar Michele Sica, ha lamentat el seu adeu massa prematur. Ho va fer amb un extens missatge que deixa clarament el sentiment que tenien sobre Sica i l'impacte que els ha produït la seva mort.

Imatge d'una bandera italiana
Itàlia està de dol després d'assabentar-se de la mort del campió de patinatge Michele Sica amb només 26 anys | CATALUNYA DIARI

«Amb immens dolor comuniquem la mort de prematur d'un dels nois que han format part de la nostra escola. Michele, ara ets lliure, ara pots patinar feliç sense sentir-te cansat, ara pots viatjar més enllà de les fronteres, ara ho pots fer tot», deia part del missatge.

Per si no n'hi hagués prou, aquest text d'adeu deia el següent. «Hem d'aprendre del teu exemple, hem de gaudir cada moment de la vida, per tu».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«Hauríem de riure més fort per poder escoltar-te, hauríem de somiar més fort els somnis que no viuràs. Hauríem d'estimar més, ballar per tu, mirar el món i viure-ho tot, per tu», deixaven clar en un més que emotiu comunicat de comiat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!