jugador futbol

Miguel, el nen mallorquí mort amb només 13 anys: tot un equip de futbol destrossat

El Club Esportiu Gènova, de Palma de Mallorca, ha anunciat la mort del seu jugador

El Club Esportiu Gènova, de Palma de Mallorca, està de dol per la mort prematura del seu jugador Miguel García-Argüelles Rodríguez. Miguel tenia 13 anys i, segons ha revelat la pròpia entitat, ha mort a causa d'una malaltia. Era un noi molt estimat en aquest club mallorquí.

No és estrany que, després de conèixer-se la seva mort, el club rebés tota mena de mostres d'afecte. Ahir a la tarda va rebre desenes de missatges d'afecte d'altres clubs i entitats del futbol mallorquí. La notícia de la mort d'un nen a una edat tan primerenca ha suposat un gran impacte.

El Club Esportou Gènova és una entitat esportiva amb seu a Palma de Mallorca, i el seu primer equip és a Regional Preferent. Compte a més amb una nodrida representació de futbol base, en la qual militava també Miguel. Amb el caràcter s'havia guanyat el cor de tècnics i jugadors.

Comunicat del club dels seus amors

«A la tarda hem rebut la trista notícia de la mort del nostre jugador infantil Miguel García-Argüelles Rodríguez, a l'edat de 13 anys». Així diu el missatge de condol del club balear. «Des del club, i en especial des de l'equip infantil, volem fer arribar els nostres condols».

jugador mort Génova
Miguel ha mort d'una malaltia als 13 anys | XARXES SOCIALS

El club es dirigeix a la família i les amistats del nen mort, i mostra el seu pes «davant una pèrdua tan sensible». «Descansa en pau», finalitza la nota emesa pel club en uns moments tan durs. Ha estat la mateixa entitat qui ha informat que Miguel ha mort en no poder superar una malaltia.

La notícia ha afectat sobretot els companys d'equip del noi i el cos tècnic. El futbol balear ja es va veure colpejat el mes de març passat per la mort de Nacho, exjugador de la Penya Esportiva Santa Eulària. Ara, setmanes després, arriba aquesta tragèdia devastadora.

Dol al futbol base mallorquí

Des de la Federació de Futbol Balear han fet arribar també els seus condols en saber la terrible pèrdua. Al portal Futbol Balear s'han fet ressò del succés, i informen que Miguel va morir ahir a la tarda. «Ens acaba d'arribar la trista notícia de la mort per malaltia de Miguel», expressen.

«Només han passat unes hores, el món del futbol balear està consternat pel fatal desenllaç que s'ha produït aquesta tarda», es pot llegir. «Sense cap dubte, ara haurà de jugar el campionat de lliga amb els àngels, que l'acompanyaran. Seguríssim el tractaran com un jugador galàctic», afegien.

Des de la pàgina esportiva han fet arribar la seva pena als familiars, i ho han definit com «una pèrdua irreparable». Han posat èmfasi que Miguel era un noi molt estimat entre els seus companys i al món del futbol base. «Un jugador valent», així és com han recordat el nen del Gènova.

Missatges de suport i afecte

No s'han fet esperar les reaccions a la trista notícia i diverses persones han volgut deixar el missatge d'ànim. «Tant de bo no haguéssim de llegir mai aquest tipus de notícies, el meu condol», deia una usuària a Twitter. «Aquestes coses posen els pèls de punta», també es podia llegir.

«Vola molt alt i fes molts gols», va escriure un altre usuari, que ha enviat el seu afecte al club, a la família i als amics. «Com n'és d'injusta la vida», és un dels missatges més repetits. La comunitat ha quedat devastada per la mort d'aquest jugador del club que presideix Juan Aloy.

Al club, amb el seu president Juan Aloy al capdavant, són conscients que travessen un dels moments més durs de l'entitat. Per això s'han ofert des del primer moment a la família i estan intentant fer pinya. Sens dubte, una notícia devastadora per a tot el futbol base mallorquí.