Millán Salcedo ingressat al hospital després de patir un atac d'epil·lèpsia

L'humorista ha estat ingressat d'urgències al hospital per un atac d'epil·lèpsia
Millán Salcedo, exmembre del duo 'Martes y Trece' ha estat ingressat a l'hospital d'urgència | EFE

 

L'humorista Millán Salcedo, de 64 anys, ha estat ingressat d'urgència a l'hospital Quirón Salud Sagrado Corazón de Sevilla després de patir un atac d'epil·lèpsia, segons ha confirmat l'agència que representa a Salcedo.

 

El reporter del programa, José Antonio León, ha estat qui ha donat l'exclusiva des de les portes del centre mèdic, on l'humorista hauria estat ingressat el passat dilluns i intervingut en dues ocasions des de llavors. L'última intervenció s'hauria produït aquesta matinada a causa del seu complicat estat de salut. León ha afegit «no tenim informe mèdic, per desig de la família» i ha compartit una publicació desitjant sort a l'exhumorista del duo 'Martes y Trece'.

 

 

Ingrés amb un pronòstic greu 

 

Tot apunta que el còmic hauria patit un atac d'epil·lèpsia que s'ha vist agreujat per la hipertensió que ja pateix. Des del seu ingrés el dilluns ha estat intervingut en dues ocasions i el seu estat de salut podria haver empitjorat en les últimes hores. A més a més, Salcedo hauria patit un accident addicional després de mossegar-se la llengua. Fins al moment, no s'ha emès cap comunicat mèdic i la família no s'ha pronunciat ni ha donat informació al respecte.

 

Millán Salcedo és natural de Brazatortas i va fer-se famós gràcies al duo còmic 'Martes y Trece' juntament amn Josema Yuste. Durant els 80 i 90 van ser un dels humoristes més coneguts d'Espanya, i alguns dels seus gags com 'les empanades de Móstoles' han passat a la història despré de popularitzar-se en un especial de la Nit de Nadal a 'TVE'.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!