Primer pla dels peus d'un bebè

Mor i es converteix en pare 15 mesos després: «És un miracle»

El nadó és el millor regal amb què podia somiar la parella

L'esportista olímpic Alex Pullin ha sigut pare després del tràgic accident que li va costar la vida l'estiu del 2020. La seva dona, Ellidy, ha aconseguit el seu somni 15 mesos després d'haver perdut la seva parella en un desenllaç fatal.

La història de Chumpy, com es coneixia Alex Pullin, ha emocionat al món de l'esport els últims dies. El que va ser estrella del surf de neu mundialment va morir en 2020 mentre practicava una de les seves aficions esportives: pesca submarina. Ara, la seva vídua li ha donat una filla com a regal pòstum.

Un somni complert

La dona del tres cops campió olímpic es negava a renunciar a la il·lusió amb què tots dos sempre havien somiat: ser pares d'un nadó. Per això, després de perdre la seva parella va decidir seguir el seu particular viatge en solitari. D'aquesta manera, Ellidy podria complir el seu somni i el del seu noi, encara que fos pòstumament.

La vídua de l'olímpic va revelar que havien estat tractant de tenir un nen abans que l'Alex morís, però no ho havien aconseguit. La seva intenció era recórrer a la fecundació in vitro abans del tràgic final, el mètode que finalment els ha fet pares.

Alex Pullin i la seva parella s'han convertit en pares fa tot just uns dies. Finalment, el somni de tots dos s'ha complert gràcies a l'extracció d'esperma de l'esportista quan ja havia perdut la vida. Aquesta decisió va ser molt difícil de prendre, però, ha estat molt satisfactòria per a la vídua de l'abanderat d'Austràlia a Sochi 2014.

«El teu pare i jo fa anys que somiem amb tu, petita. Em sento honrada de, finalment, donar la benvinguda aquest món a una part del que és el  fenomen Chumpy!», escrivia la vídua de Pullin a les xarxes socials.

La nena va arribar al món el passat 25 d'octubre per omplir d'il·lusió tota la família. Com a homenatge al seu difunt pare porta el nom de Minnie Alex Pullin, cosa que ha encantat als seus fans.

La seva progenitora ha fet partícips als seus seguidors dels moments més importants del seu embaràs. D'aquesta manera se sentia més a prop d'Alex, de qui no ha deixat de compartir imatges des que la mort el sorprengués fa més d'un any. El troba a faltar i no ho pot evitar, però segur que amb la seva petita al costat les penes li fan mal menys.

Una mort tràgica i inesperada

Al medallista de bronze al mundial del 2017 el va sorprendre la mort mentre feia pesca submarina l'estiu del 2020. Amb 32 anys, aquesta promesa del surf de neu va perdre la vida a Palm Beach de manera inesperada.

 

Segons fonts locals, el dos cops campió del món va patir un desmai mentre bussejava sota l'aigua. Un pescador que passava per la zona el va trobar al fons i va demanar ajuda a un grup de surfistes que es trobaven al lloc del tràgic accident per treure'l.

Malauradament, no es va poder fer res per la vida de l'esportista, que va ser traslladat fins a la costa amb moto d'aigua pels socorristes. Després d'intentar reanimar-lo, sense èxit, durant 45 minuts, l'olímpic va acabar perdent la vida.

«Els socorristes van realitzar l'RCP a l'home fins que va arribar el Servei d'Ambulància de Queensland i se'n va fer càrrec», va declarar llavors la portaveu del grup. Segons els informes policials, la família d'Alex Pullin era a la platja just al moment del fatal accident.

Ara segur que tota aquesta família que es va quedar trencada de dolor es bolca de ple amb l'arribada de la seva filla, el seu homenatge fidel a aquest món que va deixar massa aviat.