Fotos parella sala Akari

Miriam i José Carlos, la parella separada sobtadament per una tragèdia: atropellament

Ella va saber dos dies després que el seu xicot havia mort a l'atropellament de la sala Akari a Màlaga

Miriam, una jove de Las Flores de 20 anys, va conèixer fa deu mesos José Carlos, un noi de 23 anys de El Ejido. Ella no el coneixia, però ell sí que la seguia a les xarxes socials fins que van coincidir a una discoteca. Allà va néixer la seva història d'amor, que va acabar de manera tràgica diumenge passat.

Miriam i José Carlos es van conèixer a una discoteca i van començar a quedar de manera esporàdica. Fa dos mesos que es veien amb més freqüència i volien fer el pas de formalitzar la seva relació. Tot es va torçar diumenge a la matinada, amb l'atropellament mortal que va tenir lloc a Màlaga.

Va passar a les portes de la discoteca Akari, on havien anat amb més amics per celebrar l'aniversari d'un amic, Fernando. Una discussió va acabar amb un cop d'ampolla al cap de José Carlos, que va quedar ferit a terra. Mentre els seus amics el socorrien, un cotxe els va atropellar intencionadament.

Separats per la tragèdia

José Carlos i Miriam tenien una bonica relació i els agradava passar temps junts mirant sèries. Com tots els joves, també els agradava gaudir de la festa amb els seus amics. La nit de dissabte a diumenge ell va sortir amb els seus amics i ella amb les seves amigues, a la mateixa discoteca.

Sala Akari
Carrer on van tenir lloc els fets | La Noticia Digital

Miriam i José Carlos van ballar i van gaudir fins a l'hora del tancament, cap a les 06.00 hores de diumenge. A partir d'aquí, els fets esdevenen confosos. Miriam només recorda veure la seva parella estesa a terra amb la cara plena de sang a la sortida de la discoteca, i córrer cap a ell per ajudar-lo.

Va ser llavors quan va veure un cotxe a gran velocitat córrer cap a ells, i ja no recorda res. La seva amiga Nieves li ha explicat que la van portar en ambulància, i quan va obrir els ulls ja era a l'hospital. La noia va estar un parell de dies a l'hospital i es va recuperar de les lesions.

Va saber la veritat dos dies després

Miriam no recorda res del que va passar, no només perquè va estar vint minuts inconscient sinó també per la medicació que va rebre. De fet, no va ser fins dilluns que es va assabentar de la mort del seu xicot. «Ahir vaig saber que el meu José Carlos havia mort», recordava ahir entre llàgrimes.

La versió de Miriam coincideix amb la d'Adrián, un altre dels joves hospitalitzats per l'atropellament. Aquest noi de 23 anys recorda escoltar la veu de la Miriam demanant ajuda i, en girar-se, va veure José Carlos ferit a terra. Va anar a socórrer-lo, i llavors va veure com un cotxe anava cap a ells.

Adrián no té cap dubte que «el cotxe que va matar José Carlos ens volia matar». A l'hospital va ser operat del fèmur i el maluc, i es recupera favorablement a l'hospital. Un altre jove de 24 anys segueix hospitalitzat a l'UCI amb traumatisme renal, en espera de conèixer-ne l'evolució.

Clam contra els responsables

La versió dels testimonis presencials apunta que la discussió va començar dins del local i va acabar fora amb un cop d'ampolla. Els dos agressors van muntar en un cotxe blanc que va capgirar el pas de zebra i va encarar la recta cap a les víctimes. Van atropellar quatre persones anant a 120 quilòmetres per hora.

Fotos dels detinguts
Ismael i Rubén, els dos detinguts per l'atropellament mortal | La Noticia Digital

José Carlos, que ja estava ferit, va morir com a resultat de l'atropellament. A més, la seva xicota va resultar ferida lleu i dos amics seus van resultar ferits més greus. Tots ells tenen clar que les dues persones que anaven al cotxe els van atropellar de manera intencionada i amb l'ànim de matar-los.

Hores després de l'accident, el conductor es va entregar voluntàriament a la comissaria i la policia va detenir el copilot. Es tracta de Rubén i Ismael, dos nois de 26 anys d'origen marroquí i nacionalitat espanyola. Les xarxes socials s'han omplert de missatges demanant que paguin pel que han fet.

El relat d'Adrián

Adrián, amic de José Carlos, explica que tot va començar com una nit de festa normal a Màlaga. «Érem set i ens vam divertir tota la nit fins que sortim de la sala on celebrem l´aniversari d'un amic», recorda. Ell va sortir de la discoteca amb Miriam i José Carlos es va quedar més enrere.

«Mentre anàvem caminant, ella em va mirar i em va preguntar per José Carlos», va explicar a la cadena Ser. «En aquell moment em giro i veig que li han donat un cop d'ampolla al cap», prossegueix. Va ser llavors quan va anar a socórrer-lo, «però en aquell moment va venir un cotxe i se'ns va emportar».

Ara es troba amb molt de dolor i la sensació d'haver tornat a néixer. Adrián ha volgut agrair les mostres de suport rebudes mentre es recupera de les lesions físiques i psicològiques. «Si algú vol treure's la vida que se la tregui, però no és just, s'ha emportat la vida del meu amic», lamenta.