Josep Maria Perelló

El món del periodisme està de dol: ha mort el lleidatà Josep Maria Perelló

Josep Maria Perelló era un periodista esportiu molt estimat

El món del periodisme està del dol per la mort del periodista lleidatà Josep Maria Perelló amb 63 anys. Va morir ahir i les causes de la mort no han transcendit. 

Josep Maria Perelló era un periodista lleidatà nascut a Arbeca, que sempre ha destacat per la seva gran professionalitat i pel seu caràcter «obert i empàtic», tal com exposa el mitjà digital Segre.

La seva trajectòria va començar a Ràdio Ponent, on va començar a guanyar la seva popularitat gràcies als partits de futbol de Mollerussa a Segona divisió que comentava. Poc després, va decidir abandonar els mitjans de comunicació durant un temps, però només per acabar tornant a la mateixa ràdio amb un programa especial de la secció d'esports.

Catalunya Ràdio el va acollir temps després, i va ser des d'aquí d'on va començar a informar sobre els esdeveniments esportius més importants amb Dani Badia. Avui, després de tres dècades en aquest mitjà, els seus companys de professió i els seus seguidors estan de dol per la seva mort.

Els seus companys estan de dol

Els missatges de condol dels seus companys no s'han fet esperar. Un dels primers a voler expressar els seus sentiments per les xarxes socials ha estat Dani Badia, el seu company i amic de Catalunya Ràdio amb qui Perelló compartia secció. 

Així, Badia ha volgut comentar «Mai t'oblidaré amic. És impossible. Has lluitat fins a última hora com el que eres, un campió. T'estimo». Tanmateix, després d'aquest emotiu missatge ha afegit «Això és una puta merda», per expressar el seu malestar amb la mort prematura del seu amic. 

Carles Porta, el presentador de la coneguda sèrie Crims, també ha volgut dedicar-li un minut i li ha desitjat un «bon viatge».

El Col·legi de Periodistes de Catalunya també ha volgut recordar el difunt i ho han fet amb el següent Tweet: «Avui estem al costat de la família i amics del col·legiat Josep Maria Perelló i expressem les nostres sinceres condolences per la seva partida. Que la terra et sigui lleu, company estimat"».