Imatge de Michael Ballack i el seu fill, Emilio Ballack

Mor amb només 18 anys el fill del famós exjugador de futbol Michael Ballack

Ha estat en un accident amb un quad a Portugal

El fill de l'exfutbolista Michael Ballack ha mort en un accident de quad a l'edat de 18 anys. La tràgica notícia s'ha donat a conèixer aquest mateix dijous, després que un mitjà de Portugal ho anunciés.

Segons sembla, el succés s'hauria produït durant la matinada d'aquest dimecres a dijous. El jove, Emilio Ballack, de tan sols 18 anys, hauria patit un accident amb el quad en què viatjava.

Emilio era un dels tres fills que té Michael. Va néixer el 2002 i era el mitjà dels tres germans. Abans que ell va néixer Louis, de 19 anys i després que ell va arribar Jordi, que ara té uns 15 anys.

Se sap que els fets han succeït a Villas do Mar, una localitat molt propera a Lisboa en la qual l'exjugador del Chelsea té una casa. 

De moment no s'han donat massa detalls sobre els fets, tampoc s'espera que transcendeixi molta més informació sobre el succés. 

El que sí que s'ha conegut fins al moment és que el jove estaria viatjant de matinada en un quad quan va patir un accident. Es va alertar els serveis d'emergències i fins al lloc de l'accident van acudir els bombers així com efectius especialitzats en atenció sanitària.

Malgrat això, s'ha informat que ja res es va poder fer per salvar la vida del noi. L'accident hauria estat tan fort que el fill de Michael Ballack hauria mort a l'acte.

Sobre l'accident en sí, s'ha explicat també que, a l'arribada dels serveis d'emergències, el quad es trobava sobre del jove. Aquest hauria quedat atrapat, aixafat sota el vehicle, cosa que no li hauria permès salvar-se.

És tot el que s'ha esmentat fins al moment. No s'ha parlat de si el jove viatjava sol o si es trobava en companyia d'algú. Tampoc se sap el motiu de l'accident.

Missatges de condol a Michael Ballack

Des del moment en què s'ha conegut la notícia, han estat molts els missatges que s'han pogut llegir a les xarxes socials dedicats al futbolista.

Malgrat que el seu fill no era algú conegut, almenys no al nivell del seu pare, moltes persones han enviat aquests missatges d'afecte i suport a Michael Ballack.

Cal recordar que es tracta d'un famós exfutbolista. Conegut principalment per haver format part d'equips tan importants com el Bayern de Munic o el Chelsea, on va estar jugant diversos anys.

Precisament l'equip anglès ha estat un dels primers a emetre un missatge de condol a les seves xarxes socials.

«Tothom relacionat amb el Chelsea Football Club està commocionat i entristit per la notícia de la mort d'Emilio Ballack a la primerenca edat de 18 anys. Tots els nostres pensaments estan amb el seu pare Michael i la seva família en aquest trist moment».

Com aquest, han estat altres els missatges que han arribat des del món de futbol. Periodistes esportius, altres futbolistes o coneguts han volgut acompanyar l'exjugador de futbol en el seu dolor.

Michael Ballack es va retirar del futbol l'any 2012, fa ja gairebé 10 anys, però se'l continua recordant a dia d'avui. Especialment ho fan aquells aficionats que el van veure jugar en els seus equips.

És per això que la notícia de la mort del seu fill ha impactat i commocionat tant, tenint en compte, a més, l'edat que tenia el noi.