Mor al mig del carrer a València, amb símptomes de covid, quan anava a fer-se una PCR

Anava caminant amb el seu marit cap centre de salut

Diverses persones, unaasseguda en una terrassa, a Castelldefels
La dona anava a fer-se la prova PCR | cedida

La pandèmia continua provocant víctimes a tota Espanya, però no totes acabant perdent la vida quan es troben a l'hospital o a casa seva. I és això precisament el que li va passar a una dona a València, que va morir desmaiar-se al mig del carrer quan anava a confirmar si tenia el coronavirus. Els fets van passar entre la tarda i la nit de dimarts i va provocar que agents de la policia van acudir fins al lloc.

Va succeir al carrer Rodrigo de Pertegàs. Segons sembla, la dona, de 73 anys, caminava acompanyada del seu marit un home de 81 anys. Tots dos es dirigien cap al centre de salut de la seva localitat, ja que anaven a realitzar-se una prova PCR després que ella hagués estat presentant simptomatologia compatible amb la Covid en els darrers dies.

Mentre caminaven pel carrer, doncs, ella va caure a terra, de forma totalment sobtada i en aquest moment es va alertar els serveis d'emergències. Diverses unitats de la Policia Local de València i també del Cos Nacional de Policia van desplaçar-se fins al lloc. A més, també es va desplaçar fins al lloc una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) per atendre la dona. Malgrat això, res es va poder fer per salvar la vida.

Després de caure a terra, la dona va morir. Es van fer diversos intents de reanimació, però, no va ser possible. Segons apunten fonts sanitàries, podria haver patit un infart, que seria la causa que la va portar a caure a terra de forma sobtada.

Sobre el succés poc més se sap. Quan es va confirmar la seva mort, el Jutjat d'Instrucció número 8 de València va procedir a l'aixecament del cadàver.

S'haurà de confirmar si la mort va ser a causa de la Covid

Després tot això, el marit de la dona va haver d'acudir a realitzar-se la prova PCR. Finalment, el seu resultat va sortir positiu, de manera que ara haurà de romandre en quarantena.

No se sap, de moment, si la seva mort podria haver estat provocada, d'alguna manera, per la covid o si s'ha tractat d'una cosa natural o provocada per altres coses. Serà l'autòpsia al cos la que ho haurà de determinar.

Cal recordar que la covid ataca bastant als organismes d'algunes persones provocant símptomes greus que sí que poden arribar a ocasionar la mort, especialment en persones grans.


Comentaris

envia el comentari