Dilan Santos Ruiz, el nen futbolista que ha mort a Espanya

Mor Dilan, un nen futbolista de 9 anys, atropellat quan sortia d'entrenar a Espanya

Ha succeït a Canàries. El conductor del vehicle implicat va fugir de l'accident

Dilan ha perdut la vida amb només 9 anys d'edat. El petit sortia del seu entrenament de futbol al costat del seu pare i el seu germà bessó. Va ser atropellat per una moto i va perdre la vida.

El nen formava part del futbol base canari. Era, al costat del seu germà, bastant conegut a la seva zona, precisament per formar part d'un dels equips base del futbol canari.

Concretament, el petit jugava a l'Atlético Gran Canaria, en la seva categoria de benjamí. Dilan Santos Ruiz era un jove i prometedor de l'equip, molt estimat pels seus entrenadors i companys.

La notícia de la seva mort ha deixat consternada no només a la seva família, sinó també al seu club, com no podia ser d'una altra manera. La seva pèrdua ha estat un gran cop per a tot l'equip, però no només aquí. La resta d'equips de l'illa han quedat també consternats pel succés.

Cal recordar que els equips juguen en una lliga en la qual es van enfrontant uns contra els altres, de manera que els nens d'un equip acaben sent coneguts per moltes persones.

Així doncs, el succés ha provocat un gran pesar a tota l'illa. Han estat ja molts els missatges de condol i comiat cap al nen que s'han anat veient ja per xarxes socials.

El mateix Club Atlético Gran Canaria ha deixat un emotiu missatge a les seves xarxes socials al costat d'una imatge del petit Dilan.

A la fotografia es pot veure a l'infant amb la samarreta del seu club i posant al costat de l'escut d'aquesta. És la imatge que han decidit compartir per enviar el seu missatge de condol.

En el text es pot llegir una emotiva dedicatòria: «Avui es pengen les botes de Dilan per sempre, però seguiràs jugant amb nosaltres. Tota la família del Club Atlético Gran Canaria lamenta la seva pèrdua».

El conductor que el va atropellar va fugir

Sobre el succés no s'han donat molts detalls. Com hem dit, se sap que el nen sortia d'entrenar. L'havia recollit el seu pare, i tots dos anaven al costat del germà bessó del petit.

Malgrat que no s'han especificat les circumstàncies de l'atropellament, se sap que el conductor implicat portava una moto. Aquest hauria atropellat al nen, deixant-lo greument ferit.

No s'ha mencionat, de moment, si el nen va ser l'únic atropellat o si el pare i el germà es van veure també afectats. Sigui com sigui, aquestes dues persones no s'haurien vist tan perjudicades pel succés.

Tampoc s'ha esmentat si la família estava creuant per un pas de zebra o si no ho feia. La veritat és que els únics detalls que sí que s'han donat és que el conductor va fugir.

Després de produir-se l'accident, la persona que anava pilotant la moto no s'hauria aturat per ajudar al nen, ni comprovar el seu estat. Segons han apuntat les fonts pròximes al cas, el conductor hauria agafat la moto i hauria marxat del lloc, sense prestar la seva ajuda als afectats.

El nen hauria quedat greument ferit per l'atropellament i finalment no es va poder salvar la seva vida, després dels greus danys que havia patit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.