Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bebè jugant a ves a saber

Mor de gana una nena de 3 anys després que la mare marxés una setmana de festa

S'enfronta a entre vuit i vint anys de presó

Terrible cas a Kirov, Russia, després que una dona confessés haver deixat a la seva filla de tres anys sola a casa, sense aigua ni menjar durant una setmana per marxar de festa. L'àvia de la menor va ser qui va trobar a la nena morta a casa.

La nena, confosa i amb molta gana, va intentar menjar detergent en pols per a la rentadora. Va ser trobada nua, morta de gana en una habitació de la casa plena d'escombraries per la seva àvia que anava a felicitar-la pel seu aniversari.

L'únic menjar que la mare, Maria Plenkina, de 21 anys, havia deixat a la petita Kristina va ser un iogurt, una mica de pollastre i salsitxes. Va tancar l'aigua del pis i se'n va anar de festa una setmana sencera, des del 13 de febrer fins al 20 de l'any passat.

De vuit a vint anys de presó

Ara, la mare s'enfronta a entre vuit i vint anys de presó per assassinat, ja que els psiquiatres han assegurat que va mostrar molta fredor en ser detinguda i que «estava plenament conscient de les seves accions». Segons mitjans locals, la dona acabava de deixar-ho amb el seu xicot i volia «passar una bona estona amb els amics».

L'àvia de la menor, per la seva part, va explicar que quan va preguntar per la nena «em va enganyar. Sempre em deia que tot anava bé». «Si hagués sabut que alguna cosa anava malament, hauria vingut a buscar a la meva neta, no reconec a la meva filla» va afegir.

També et pot interessar...