Mor el gerent de l'Ajuntament de Rubí, José Luis Ariño a causa d'un càncer

Feia 30 anys que Ariño estava vinculat al consistori i ocupava el número 9 en la llista del PSC de Rubí

El socialista José Luis Ariño feia 30 anys que estava vinculat al consistori
El socialista José Luis Ariño feia 30 anys que estava vinculat al consistori | Ajuntament de Rubí

El gerent de l'Ajuntament de Rubí i el número 9 en la llista socialista, José Luis Ariño, ha mort aquest dissabte a l'edat de 55 anys a causa d'un càncer, segons ha informat el consistori. Ariño desenvolupava el càrrec de gerent des de l'any 2015. No obstant això la seva relació amb el consistori va començar molt abans, el 1989, quan va entrar per primera vegada ocupant diversos càrrecs i responsabilitats.

Els tres primers anys que va exercir com a educador social a Serveis Socials li van permetre ser responsable de la Unitat d'Inserció Laboral per a persones joves i adultes. Una responsabilitat que va obtenir el 1992 i que va durar onze anys. El 2003 va ser nomenat cap de Serveis Socials i el 2005 va passar a fer tasques de coordinació de l'Àrea de Política Social i Ciutadania. Posteriorment es va convertir en gerent de l'Ajuntament.

La gent de Rubí ha mostrat el seu condol a família i amics

A través de les xarxes socials han estat moltes les personalitats polítiques i candidats als comicis del pròxim diumenge 26 de maig els que han volgut mostrar el seu suport als familiars i amics de José Luis Ariño en aquests moments tan durs. 

També et pot interessar llegir:


Comentaris

envia el comentari