Mor el periodista tarragoní Xavi Zaragoza als 34 anys

La notícia ha consternat la regió quan s'ha sabut, aquest dissabte al matí

Xavi Zaragoza.
Xavi Zaragoza era periodista i treballava actualment com a responsable de comunicació d'ERC | Cedida

El periodista nascut a Torredembarra i afincat a Tarragona, Xavier Zaragoza, ha mort la nit d'aquest divendres, 10 de maig, a causa d'un infart. Zaragoza tenia 34 anys i era una persona molt coneguda a la regió per la seva professió de periodista i també per la seva vinculació amb entitats socials i culturals. Actualment, Zaragoza era responsable de comunicació d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona i era el responsable de l'empresa Casting Tarragona.

Xavier Zaragoza formava part del Ball de Cavallets de Torredembarra i també era component del Ball de Dames i Vells de Tarragona. També era membre del grup MahiVe Dance. En l'àmbit professional, actualment era el responsable de comunicació d'ERC, tot i que havia passat per mitjans de comunicació com Ona La Torre i també havia estat responsable de comunicació de la Sala Trono de Tarragona, entre d'altres.

Consternació per la mort sobtada de Xavier Zaragoza

La notícia s'ha conegut a primera hora del matí d'aquest dissabte, 11 de maig, i ha consternat la seva vila natal, Torredembarra, però també la ciutat de Tarragona, on Zaragoza vivia des de feia anys; a més del món polític i periodístic de la regió. L'Ajuntament de Torredembarra, la vila on va néixer Zaragoza, ja ha mostrat a les xarxes socials el seu condol per aquesta pèrdua, així com el de Tarragona, la seva ciutat d'adopció.

Personalitats polítiques també s'han fet ressò de la notícia i han compartit públicament el seu dolor:

També entitats culturals, una vessant a la qual Zaragoza estava molt vinculat, han mostrat el seu dol.

La vetlla de Xavier Zaragoza es farà al Tanatori Municipal de Tarragona, aquest dissabte de dotze del migdia a deu de la nit. La seva cerimònia de comiat es farà aquest diumenge, 12 de maig, a les onze del matí al mateix tanatori.

L'equip de TarragonaDigital.com i CatalunyaDiari.cat vol mostrar el seu condol a la família i amics de Xavier Zaragoza després de la seva pèrdua.


Comentaris

envia el comentari