Fotomuntatge d'un militar rus amb una arma i Semyon, el germà petit de 5 anys de Polina, la nena assassinada per les tropes russes

Mor amb 5 anys el germà de Polina, la nena assassinada per les tropes russes

El petit Semyon ha estat tirotejat pels militars de Rússia

La guerra entre Rússia i Ucraïna és devastadora en tots els sentits. Econòmic, polític i més important, civil. I és que són milers les morts que han patit els ucraïnesos des que Vladímir Putin comencés el conflicte bèl·lic.

Els civils intenten resistir com poden a les ofensives russes, però hi ha moments en què és impossible. N'és un exemple el tràgic episodi que ha viscut una família sencera, assassinada per les tropes militars.

Es tracta de la família de Semyon i Polina. La jove i els seus pares van ser tirotejats per l'exèrcit de Rússia quan intentaven escapar de Kíev a l'inici de la guerra. El petit Semyon, de 5 anys, havia sobreviscut, però estava en estat crític; i ahir els sanitaris van confirmar la seva mort.

La guerra pot acabar amb una família sencera

Una història que sens dubte ha trencat el cor de tot el món. Gairebé tots els integrants d'una família han perdut la vida en un conflicte bèl·lic que no té sentit per a molts. Així, serà molt difícil oblidar un episodi tan dur com aquest.

Després de perdre els seus pares i la seva germana Polina, el petit Semyon ha mort després de passar diversos dies lluitant per sobreviure en un hospital. El jove havia aconseguit mantenir-se amb vida després de la catàstrofe, però el seu cos va dir finalment prou.

Pla del cos d'un militar preparant una arma
La guerra entre Rússia i Ucraïna està posant fi a la vida de civils i militars | Europa Press

Cal destacar que Semyon no sabia que Polina, de 10 anys, i els seus pares, Anton Kudrin i Svetlana Zapadynskaya havien mort a l'atac de les tropes russes. I és que el nen de 5 anys després de la tragèdia estava en estat crític, i per això va ser traslladat d'urgència a l'hospital infantil d'Okhmatdyt, on va acabar morint.

Tal com informen diversos mitjans de comunicació com 'The Sun', dins la família que ha estat víctima de l'ofensiva de Rússia hi ha una supervivent. Es tracta de Sofia, la germana gran, de 13 anys. Ella és l'única integrant que segueix amb vida, encara que està ingressada a l'hospital i en estat crític i inconscient.

Rússia va disparar contra el cotxe de la família de Semyon

Els Kudrin Zapadynskaya estaven pujats al vehicle familiar quan un grup rus de sabotatge i reconeixement va disparar contra el cotxe, generant severes conseqüències per a tots els familiars.

Fotomuntatge de tropes russes i Polina, la nena de 10 anys morta durant un tiroteig
Polina i els seus pares van morir després del tiroteig de les tropes russes a Ucraïna | CatalunyaDiari

Després de conèixer la trista notícia, el vicealcalde de la localitat, Volodymyr Bondarenko, va ser l'encarregat de confirmar la mort de Polina i els seus pares després de l'atac rus. «El seu nom era Polina i va estudiar a quart grau de l'escola a Kíev. Aquest matí a Teligi, ella i els seus pares van ser tirotejats per DRG rus», va informar.

Mig milió de nens refugiats en tan sols una setmana de guerra

Ja ha passat aproximadament una setmana des que va començar el conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna. Els civils, completament aterrits, no han dubtat a fugir o a prendre les mesures corresponents per posar les seves vides fora de perill, o almenys la dels seus fills.

Imatge d'una dona amb una nena refugiades durant la guerra entre Ucraïna i Rússia
Mig milió de nens ucraïnesos s'han convertit en refugiats de guerra | Europa Press

I és que ja han estat un total de 500.000 nens els que han esdevingut refugiats de guerra al país ucraïnès. UNICEF ha estat l'entitat responsable de transmetre aquesta informació, assenyalant els «riscos creixents» que comporta aquesta guerra per als menors.

Així mateix, l'organització de la infància ha recordat els disset nens morts, entre els quals hi ha Semyon i Polina, i els 30 greument ferits pel conflicte. Tot i això, han advertit que és molt probable que el nombre real de víctimes infantils sigui molt més gran.