Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Mor un home de 33 anys en un terrible accident laboral a Catalunya: ha quedat atrapat

La víctima ha quedat atrapada en una màquina de classificació de fruites

Els accidents laborals no donen treva a Catalunya. El nostre lloc de treball, tot i ser un espai on hauríem d'estar protegits, malauradament, a vegades passa alguna desgràcia.

Encara que, normalment, gran part dels accidents laborals acaben sent lleus, n'hi ha una altra part, que acaben de la pitjor manera.

Això és el que ha passat aquesta tarda en una empresa de Mollerussa dedicada a la gestió de fruita. Un treballador ha quedat atrapat en una de les màquines i ha perdut la vida.

La víctima és un jove de 33 anys

Un veí de Mollerussa de 33 anys ha mort aquesta tarda en un accident laboral en una empresa de gestió de fruita de la capital del Pla d'Urgell, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Per motius que s'investiguen, el treballador ha quedat atrapat per una màquina de classificació de fruites a l'interior de l'empresa. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no li han pogut salvar la vida.

Han participat en la gestió de l'accident diverses dotacions dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Un altre home mort a la feina

A principis del mes de juny, un home va morir en un accident laboral. El terrible succés va tenir lloc quan, un treballador d'una empresa de gestió i tractament de residus, va quedar atrapat en una màquina de premsar escombraries i, malauradament, no va poder sortir.

Un home de només 46 anys va morir el dijous 2 de juny al matí a l'empresa on treballava a Mollet del Vallès, al Vallès Oriental, atrapat en una premsa d'escombraries.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'avís es va rebre a les 8:00 hores del matí, en què s'alertava que l'home havia quedat atrapat en la màquina d'una empresa de gestió i tractament de residus. 

Ràpidament, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), es van presentar fins al lloc dels fets, però quan van arribar l'únic que van poder fer va ser certificar la mort del treballador.

Els fets es van posar en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i d'Inspecció de Treball.