Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Mor un home de 34 anys en un terrible accident a Catalunya

La víctima mortal és un home veí d'Igualada

Tràgic sinistre a les carreteres catalanes aquest matí quan, dos vehicles, per causes que s'estan investigant, han topat frontalment. Desgraciadament, a causa del fort xoc, el conductor del turisme accidentat ha mort. Així ho ha fet saber el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un turisme i una furgoneta han xocat frontalment aquest dimarts al matí per causes que encara es desconeixen. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el conductor i únic ocupant del turisme ha mort.

La víctima mortal es tracta d'un veí d'Igualada de 34 anys. Per la seva banda, el conductor de la furgoneta ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital d'Igualada.

Arran de l'accident, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

A causa de la incidència, la via s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i la circulació s’ha restablert finalment a les 09:50 hores del matí.

Amb aquesta víctima, són 106 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit des de principis d'any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals.

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

▶️ El vídeo de la setmana

Millores a l'AP-7

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) farà obres a l'enllaç de la C-32 i l'AP-7 al Vendrell, a la província de Tarragona. Els treballs són per millorar la pavimentació arran de la retirada dels peatges de l'AP-2 i l'AP-7 de fa quasi un any.

Així, entre aquest dimarts al vespre i el dijous 25 d'agost, l'entrada de l'enllaç del Vendrell per als vehicles que circulin per la C-32 i es vulguin incorporar a l'AP-7 es reduiran els carrils de circulació de dos a un.

Segons ha informat el Mitma, l'execució de les obres pot generar retencions a les carreteres afectades.