Imatge d'una ambulància a Barcelona

Mor un home de 35 anys després de xocar contra un senglar a la GI-553

Arran de l'impacte, el vehicle de la víctima va sortir de la carretera

El Servei Català de Trànsit informa que aquest dijous 28 de setembre a la nit, un home de 35 anys va perdre la vida en un accident de trànsit a la GI-553. Segons les primeres informacions proporcionades, l'origen del sinistre hauria estat el xoc del vehicle de la víctima contra un porc senglar.

El conductor d'una motocicleta, un home de 35 anys i veí de Vilobí d'Onyar, va perdre la vida aquest dijous a la nit després d'impactar contra un senglar i sortir de la via, a la GI-553 a Vilobí. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a dos quarts de deu de la nit.

No li van poder salvar la vida

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i l'equip de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Així ho ha anunciat Trànsit a través de les xarxes socials.

«El conductor d'una motocicleta ha mort en un accident a la GI-533 a Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva».

Amb aquesta víctima, ja són 114 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. D'aquestes, segons les dades provisionals, 37 van ser motoristes.

Trànsit dona suport les víctimes

El Servei Català de Trànsit (SCT) recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) està a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-vos un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer-ne els recursos.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix, la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. Podeu contactar a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.