Imatge d'una cinta del 112

Nou crim a Barcelona: mor un home en una baralla al Raval

Els Mossos han detingut l'autor de la ganivetada mortal, un home de 59 anys i de nacionalitat líbia

Una baralla al barri del Raval de Barcelona ha acabat tràgicament, amb la mort d'una persona a causa d'una ganivetada. Els fets han tingut lloc al carrer Hospital de Barcelona, el districte de Ciutat Vella, poc abans de les onze de la nit, quan s'ha iniciat una batussa entre diverses persones. En un moment donat, un dels implicats en la baralla ha apunyalat un altre, que ha quedat ferit molt greu i inconscient.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar l'home ferit a un centre hospitalari, on ha acabat morint. L'autor de la mortal ganivetada ha intentat fugir del lloc dels fets, però diversos ciutadans l'han perseguit i ha acabat detingut per agents dels Mossos d'Esquadra.

El detingut, segons ha explicat la policia catalana, és un home de 59 anys i de nacionalitat líbia. Els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís al voltant de les 22.45 hores, s'han fet càrrec de la investigació dels fets.

Un tema de drogues, principal hipòtesi sobre el motiu de la baralla

Segons ha explicat el digital 'El Caso', les primeres informacions policials apunten la hipòtesi que la baralla hagi tingut com a motiu un tema de drogues. Tot i això, s'haurà de confirmar en la investigació que els Mossos d'Esquadra han iniciat per tal d'esclarir les circumstàncies dels fets.

En aquest sentit, el citat mitjà ha assegurat que tant l'agressor com la víctima, de qui encara no es coneix l'edat ni la nacionalitat, tindrien relació amb delictes contra la salut pública, sent usuaris de punts de venda i consum de substàncies estupefaents de la zona.

Dues operacions policials la passada setmana al Raval

El barri del Raval ha esdevingut un dels punts més calents de Barcelona en la venda i consum de droga. Sense anar més lluny, la passada setmana, es van desmantellar dos punts de venda de drogues a la zona, en operacions conjuntes entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona

Els cossos policials van detenir quatre persones, van identificar-ne altres tres i van tapiar els immobles per tal d'evitar noves ocupacions.