Primera víctima mortal d'un accident de patinet elèctric a Girona

La víctima no duia casc en el moment de l'accident que va tenir lloc a Lloret de Mar

Uns peus sobre un patinet elèctric
Un home de 35 anys, primera víctima mortal en patinet elèctric a Girona | Catalunya Diari

Primera víctima mortal per un accident de patinet elèctric a les comarques gironines. Un home de 35 anys va morir en patir una caiguda tot sol mentre circulava amb el patinet pels carrers de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, concretament el passat 1 de febrer. 

El sinistre va tenir lloc concretament al carrer de Joan Llaveries, segons recull el 'Diari de Girona'. Va ser a l'altura del número 41 on una patrulla local de paisà va trobar un home inconscient a terra i sagnant pel cap. Al costat de la víctima, que no duia casc, hi havia un patinet. 

Els agents van haver d'utilitzar un desfibril·lador automàtic per reanimar-lo abans que una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'estabilitzés i el traslladés a l'hospital Josep Trueta de Girona. Un cop al centre hospitalari, va ingressar en estat molt greu a l'UCI on finalment perdia la vida el passat 4 de febrer.   

L'atestat determinarà les causes de l'accident

El cos policial de Lloret estaria ultimant l'atestat que determinarà les causes de l'accident. En principi, la principal hipòtesi és que l'home volia pujar a la vorera i que en aquell moment es va entrebancar amb una pilona. Això hauria provocat la caiguda i el traumatisme mortal al cap. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari