Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent de la Guàrdia Civil de Trànsit

Mor un jove atropellat que caminava despullat per una autovia a Espanya

Com que no portava documentació no se sap qui era, però podria ser un turista estranger

Les carreteres espanyoles han viscut dies tràgics amb successos puntuals i accidents, com el de Trillo amb quatre morts o amb atropellaments mortals de menors d'edat. Probablement, el més estrany de tots ha estat el que ha tingut lloc la matinada d'aquest dijous.

Un jove ha perdut la vida després de ser atropellat mentre caminava per l'A-7, a l'altura de Puerto Banús, a Marbella. El que més ha cridat l'atenció als serveis d'emergències que es van desplaçar fins al lloc és que la víctima anava totalment nu.

L'accident es va produir cap a les 05:00 hores de la matinada. Uns agents de la Guàrdia Civil que passaven per la zona han donat l'alerta al 112. Informaven sobre un atropellament greu que havia tingut lloc en aquesta zona de la costa malaguenya.

El sinistre ha ocorregut al quilòmetre 174 de l'A-7, molt a prop d'un pas elevat. Un cotxe, conduït per un espanyol de 38 anys, no va poder veure el vianant i el va atropellar de manera brutal.

Des del centre coordinador d'Emergències, van activar els serveis sanitaris i de manteniment de carreteres. Els professionals mèdics desplaçats en ambulància fins al lloc només van poder confirmar la mort del jove atropellat. Van estimar que la víctima podria tenir 20 anys.

De moment, no se sap res sobre la identitat perquè anava totalment nu i no duia documentació. Els agents de la Guàrdia Civil tampoc van trobar cap altre element que pogués servir per identificar-lo.

Els investigadors han parlat amb els hotels i altres allotjaments de la zona, molt concorreguda per turistes. S'intenta saber si podria tractar-se d'algun client que hi estigués allotjat.

Encara que no es descarta cap possibilitat, la hipòtesi principal és que es tracta d'un turista que estava visitant Marbella. Segons explica 'La Opinión de Málaga', els seus trets físics fan pensar que es tracta d'una persona estrangera.

Segon atropellament mortal en pocs dies en una zona considerada «un punt negre»

No és habitual que les víctimes apareguin nues. El que sí que és més habitual és que es produeixin accidents en aquest punt de l'A-7. Es tracta d'una zona de la via que ja ha viscut diversos atropellaments mortals.

El darrer va tenir lloc fa poques setmanes. Un altre atropellament mortal que va tenir lloc la matinada del 23 d'agost.

En aquesta ocasió, els fets es van produir a les 02:00 hores de la matinada, al quilòmetre 173. Un jove de 20 anys va ser atropellat i els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Era un turista que estava de vacances a la Costa del Sol.

Malauradament, els residents de Marbella i els serveis d'emergència estan acostumats a viure successos d'aquesta mena. És un punt a prop del Puerto Banús, al voltant d'un gran nombre d'establiments hotelers i apartaments.

La majoria de casos solen tenir semblances. Els vianants creuen per zones indegudes a l'altre costat de l'autovia des de la zona anomenada Nueva Andalucía, segons explica el diari 'SUR'.

L'any 2013 es va instal·lar una tanca metàl·lica sobre el mur de formigó que separa els carrils. Però no ha estat suficient i els vianants han buscat altres espais per poder travessar l'autovia malgrat l'existència de passos habilitats.