El jove raper King Von, qui ha perdut la vida aquest divendres 6 de noviembre en un tiroteig

Mor tirotejat el jove músic de 26 anys King Von poc després de llançar un nou àlbum

Dues persones han estat detingudes després del tiroteig on va perdre la vida el raper

El món de la música nord-americana passa per moments de dol que semblen no cessar. Si ahir informàvem sobre la mort de la jove rapera Brax de 21 anys, aquest divendres també va perdre la vida el jove artista King Von.

Dayvon Bennet, més conegut com a King Von, era un cantant de rap de 26 anys que prometia ser una futura llegenda musical. Segons va informar la policia federal (FBI) de Georgia, King Von va morir durant un tiroteig registrat a l’estacionament d’un club nocturn d’Atlanta mentre se celebrava una festa. El jove artista va resultar ferit juntament amb una altra persona, i quatre persones més també van ser ferides de bala durant el tiroteig.

King Von va resultar ferit abans que la policia pogués detenir el tiroteig

Segons informen fonts policials, la baralla hauria començat entre dos grups de joves a l’estacionament del club. Més tard, un agent de la policia d’Atlanta que no es trobava de servei i un altre que patrullava per la zona van intervenir amb les seves armes per «aturar el tiroteig».

En un comunicat, el cos policial d’Atlanta compartien les primeres hipòtesis sobre la mort del jove artista: «El nostre grup d’investigadors creuen que King Von va rebre un tret durant el tiroteig inicial entre dos grups d’homes, abans que la policia respongués i intentés aturar el tiroteig».  El músic va ser traslladat en vehicle privat a l’hospital, però va morir abans d’arribar a causa de les ferides de bala.

El jove raper era considerat com una gran promesa al món del hip-hop, i precisament feia pocs dies que havia sortit a la venda el que seria el seu últim àlbum. L’última publicació de l’artista va ser aquest divendres poques hores abans de la seva mort i, i irònicament, el raper anunciava l’estrena del seu últim videoclip: ‘Armed & Dangerous’ (Armat i perillós).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Armed & Dangerous Video Drops 2’morrow. .. y’all want it?

Una publicación compartida de V.Roy. (@kingvonfrmdao) el