Malorie Beaver i Lane Fernandez, de 'Teen Mom', amb la seva filla acabada de néixer

Mor amb 28 anys Lane Fernandez, de 'Teen Mom', dies després de ser pare

Va participar al reality d'MTV amb la seva parella, Malorie Beaver, i la seva filla, Emerson

Lane Fernandez es va fer famós quan va aparèixer al reality de mares adolescents 'Teen Mom: Young and Pregnant'. Aleshores Lane era parella de Malorie Beaver i pare d'una nena, Emerson. Recentment, la seva parella actual ha anunciat una notícia molt trista: Fernandez ha mort amb només 28 anys.

'Teen Mom: Young and Pregnant' és un programa d'MTV en què participen parelles adolescents que comparteixen com viuen l'experiència de ser pares. Lane Fernandez i Malorie Beaver van sortir a la segona i a la tercera temporada, en què vam poder veure com criaven la seva filla. Després es van separar i ell va començar una relació amb Kylee Rose.

El noi, que acabava de ser pare amb Kylee, ha mort per causes que no han transcendit. Rose ha estat l'encarregada d'anunciar la mort del seu marit, i ho ha fet amb una foto en què surten tots dos amb el seu fill, Nolyn, de només tres setmanes de vida.

El missatge de la seva parella

«Estic tan perduda sense tu... T'estimo d'aquí a la lluna, i sé que ens cuidaràs», ha dit la jove en una publicació de Facebook. A la imatge se'ls veu molt contents amb el seu fill, Nolyn, que va néixer fa només tres setmanes. Les dues famílies de Lane l'han recordat en aquests moments tan durs.

«Sempre et trobaré a faltar, sempre has estat tu, pare del Nolyn i de l'Emerson. T'estimo molt», ha escrit la seva dona a la publicació. «Has sigut un pare i un marit increïble», es pot llegir. El recorda com «el meu millor suport i el meu millor amic», i diu que el trobarà a faltar «més que res en aquest món».

Malorie Beaver i Lane Fernandez, de 'Teen Mom', amb la seva filla, Emerson
Malorie Beaver i Lane Fernandez amb la seva filla, Emerson | MTV

La família de la seva ex també ha tingut un record pel jove mort. Rachel, germana de Malorie i excunyada de Lane, ha publicat un missatge de condol en nom de la família. I és que també va sortir al reality d'MTV amb la seva germana i el nòvio d'aquesta.

Rachel ha compartit una foto de Lane banyant-se en una piscina amb la seva filla, Emerson (neboda de Rachel). «No puc ni expressar el dolor que sento ara mateix», ha expressat. «Te n'has anat molt aviat», afegia. Molts mitjans s'han fet ressò de la mort del noi.

Batalla legal per la nena

Lane s'havia convertit en una cara famosa de la petita pantalla gràcies al reality de pares adolescents, així que les xarxes socials han cremat amb missatges de suport dels fans a la seva família. La seva dona, Kylee, ha agraït les mostres d'afecte i ha assegurat que encara està assimilant el que ha passat.

Després de participar a 'Teen Mom: Young and Pregnant', Lane i Malorie van iniciar una dura batalla legal per la custòdia de la seva filla. L'estiu passat, la jove, de 21 anys, va criticar el seu ex i la seva dona actual a les xarxes socials. Segons va dir, estava cuidant la seva filla sola i aquesta no havia vist el seu pare des de feia mesos.

Tot i això, Kylee ha assegurat que tenien l'esperança d'aconseguir la custòdia de la nena. «Demanem a la Malorie que ens deixi veure la nena i ella s'hi nega», va explicar, «Emmy té un pare i una madrastra que l'estimen molt». Davant d'aquestes paraules, Malorie va contraatacar dient que Emerson tenia por del seu pare.

Al reality, Lane i Malorie apareixien com a pares d'Emerson i intentaven reconduir la relació de parella, que estava molt deteriorada. Tot i això, no van poder superar els problemes i ho van deixar. De moment, Malorie no s'ha pronunciat sobre la mort del pare de la seva filla.

'Teen Mom', un programa d'èxit

'Teen Mom: Young and Pregnant' ('Mare adolescent: jove i embarassada') és un reality de la televisió dels Estats Units. S'emet a MTV des del 12 de març de 2018 i segueix el model del programa '16 and prengant' ('Amb 16 anys i embarassada'), que segueix la història de diverses adolescents que s'han quedat prenyades.

Lane Fernandez amb el seu fill, Nolyn
Lane Fernandez acabava de ser pare | Catalunya Diari

La sèrie mostra els problemes a què han de fer front aquestes adolescents davant d'un embaràs no desitjat. Elles són el focus d'atenció, encara que també hi solen intervenir les parelles i els pares del bebè. És el cas de Malorie i Lane, que intentaven solucionar els problemes de parella que tenien mentre s'enfrontaven al repte de ser pares.