Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor la mare del presumpte assassí de la nena de Vilanova i la Geltrú

Es trobava a l'hospital en estat molt greu
Imatge d'agents de la policia científica entrant al pis on va ser trobada la nena, el bloc dels avis. | CatalunyaDiari.cat

 

La mare del presumpte assassí de la nena de Vilanova i la Geltrú, ha mort aquest dimarts segons han informat amics de la família a 'CatalunyaDiari.cat'. Tot i que no han trascendit els motius del fatal desenllaç, els veïns han informat a aquest mitjà que la dona feia dies que es trobava a l'hospital greument malalta.

 

A mesura que passen les hores, es van coneixent més novetats i detalls de tots els actors implicats en el succés. Si en el perfil del presumpte assassí, que hem realitzat a ‘CatalunyaDiari.cat’ fa escasses hores dèiem que la mare de l’home estava ingressada en estat greu, ara ja poden afirmar que la dona també ha mort. Un succés que s’afegeix a tots els fets viscuts durant les últimes hores.

 

 

Laia, la nena de 13 anys assassinada a Vilanova i la Geltrú

L'avís de la desaparició de la Laia es va produir a mitja tarda, quan la nena no va arribar a baixar fins al portal de casa dels seus avis, lloc on l'esperava el seu pare. Abans de trobar-se amb ell, va ser captada per un veí, que l'acabaria matant a ganivetades als 13 anys. 

 

Això va causar unes hores de confusió i gran preocupació entre la família de la nena, que no entenia què havia passat amb la Laia perquè desaparegués d’una manera tan sobtada i inesperada.

 

Després d’escorcollar la zona propera a la residència dels avis de la Laia, i de comprovar que la nena seguia sense aparèixer, uns tiets seus van decidir registrar totes les cases del bloc de pisos on s’havia registrat la desaparició.

 

Finalment, i després de detectar un comportament sospitós en un dels veïns de l’edifici, els dos tiets de la Laia van decidir entrar sí o sí. Un cop registrat tot l’habitacle, van trobar el cos sense vida de la nena, amagat rere un matalàs, i mostrant diverses ferides d’arma blanca, així com signes molt evidents d’ofegament.

Comentaris