Mor la mare del presumpte assassí de la nena de Vilanova i la Geltrú

Es trobava a l'hospital en estat molt greu

Imatge d'agents de la policia científica entrant al pis on va ser trobada la nena, el bloc dels avis.
Imatge d'agents de la policia científica entrant al pis on va ser trobada la nena, el bloc dels avis. | CatalunyaDiari.cat

La mare del presumpte assassí de la nena de Vilanova i la Geltrú, ha mort aquest dimarts segons han informat amics de la família a 'CatalunyaDiari.cat'. Tot i que no han trascendit els motius del fatal desenllaç, els veïns han informat a aquest mitjà que la dona feia dies que es trobava a l'hospital greument malalta.

A mesura que passen les hores, es van coneixent més novetats i detalls de tots els actors implicats en el succés. Si en el perfil del presumpte assassí, que hem realitzat a ‘CatalunyaDiari.cat’ fa escasses hores dèiem que la mare de l’home estava ingressada en estat greu, ara ja poden afirmar que la dona també ha mort. Un succés que s’afegeix a tots els fets viscuts durant les últimes hores.

Laia, la nena de 13 anys assassinada a Vilanova i la Geltrú

L'avís de la desaparició de la Laia es va produir a mitja tarda, quan la nena no va arribar a baixar fins al portal de casa dels seus avis, lloc on l'esperava el seu pare. Abans de trobar-se amb ell, va ser captada per un veí, que l'acabaria matant a ganivetades als 13 anys. 

Això va causar unes hores de confusió i gran preocupació entre la família de la nena, que no entenia què havia passat amb la Laia perquè desaparegués d’una manera tan sobtada i inesperada.

Després d’escorcollar la zona propera a la residència dels avis de la Laia, i de comprovar que la nena seguia sense aparèixer, uns tiets seus van decidir registrar totes les cases del bloc de pisos on s’havia registrat la desaparició.

Finalment, i després de detectar un comportament sospitós en un dels veïns de l’edifici, els dos tiets de la Laia van decidir entrar sí o sí. Un cop registrat tot l’habitacle, van trobar el cos sense vida de la nena, amagat rere un matalàs, i mostrant diverses ferides d’arma blanca, així com signes molt evidents d’ofegament.


Comentaris

envia el comentari