Fotografia d'una ambulància assistint a un accident

Perden la vida una parella de metges i la seva filla de 17 en un accident a l'Aragó

Les unitats d'emergències només han pogut confirmar la seva defunció

Una parella de metges, ella de 52 anys i ell de 62, a més de la seva filla de 17 anys han mort en un accident de trànsit en l'A-131, en el seu pas per Ballobar (Osca). El vehicle en el qual circulaven, segons informen els serveis d'emergència, hauria xocat contra un camió de manera frontal. Segons ha informat 'Aragón Radio', els tres integrants de la família eren veïns d'Osca. 

El tràgic accident ha tingut lloc sobre les 16.15 hores d'aquest dijous, 3 de septembre. Ha estat llavors quan el camió ha envaït el carril contrari i ha xocat violentament contra l'Audi Q5 de la família, segons recull 'Nius Diari', que ha mort en l'acte. Les dures imatges compartides per diversos mitjans mostren la letalitat de l'accident, així com l'estat del vehicle implicat després del tràgic xoc que va acabar amb la vida dels seus tres integrants.

El conductor del camió va distreure's i no va tenir temps a reaccionar

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Bombers de la Comarca del Baix Cinca, que han extret els cossos del cotxe, ja que havien quedat atrapats. Sanitaris de la Unitat Mòbil de Fraga també han acudit a l'A-131, però només han pogut confirmar la defunció dels familiars. 

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la recerca. Segons el testimoniatge del camioner implicat, s'hauria distret i quan ha aixecat la vista, s'ha desviat del seu carril per a no xocar contra una furgoneta que estava frenant.