Accident de trànsit

Mor un motorista en un tràgic accident de trànsit a la B-10

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 4 unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però no han pogut fer res per salvar-li la vida

Tràgic accident de trànsit a la B-10. Un motorista ha mort aquest dimecres a la tarda a Sant Adrià de Besòs, al Barcelonès. Els fets han tingut lloc al voltant de les 16:00 hores de la tarda. Arran de la terrible incidència, el Servei Català de Trànsit (SCT) a informat dels fets a través de les seves xarxes socials. 

«A la Ronda Litoral de Barcelona o B-10 hi ha cua entre la Zona Franca i el Port i retencions entre la Barceloneta i Sant Adrià Besòs per un accident. A Sant Adrià només hi ha un carril obert per circular en sentit Nus de la Trinitat», ha piulat Trànsit al seu compte de Twitter. 

Es desconeixen les causes de l'accident

Un motorista ha mort aquest dimecres en una sortida de via a la B-10, a l'altura del quilòmetre 3,8, en terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda. Arran de la incidència s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, ha calgut tallar part de la via en sentit Besòs, fet que ha provocat 11 quilòmetres de retenció des de la Zona Franca fins a Sant Adrià de Besòs. Des de principi d'any, 31 persones han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer els recursos existents.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.