El SEM atenent un ferit per un incendi al Vendrell.

Mor un motorista en un tràgic succés a l'Empordà

L'home ha mort a l'Hospital Josep Trueta

Nou i tràgic succés a les carreteres catalanes. En aquest cas, a les de l'Empordà. Un motorista ha mort després de patir el passat dimarts, 19 de juliol, un accident al traçat urbà de l'antiga N-II a Figueres, a Alt Empordà

El motorista, segons informen els mitjans locals, ha mort a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on es trobava ingressat des d'ahir. L'accident va tenir lloc sobre les 17.00 hores de la tarda del dimarts a l'avinguda Marignane l'altura del número 26. 

El motorista, pel que sembla, va xocar amb un vehicle i va sortir projectat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va personar fins el punt del succés per a socórrer la víctima i el van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de la capital del Gironès. La carretera va quedar tallada completament després del succés. 

Finalment, però, dotze hores després del succés, l'home ha acabat morint a causa de la gravetat de les ferides que patia. 

Segon motorista mort a l'Empordà en una setmana

Un motorista de 54 anys va morir el passat dimecres, 13 de juliol, després de xocar frontalment amb un turisme a Pedret i Marzà (Alt Empordà). G.S., veí de Figueres, conduïa un ciclomotor i, per causes que s'estan investigant, va xocar frontalment amb un cotxe al quilòmetre 29,5 de la carretera N-260 cap a les 5.16 de la matinada. 

El motorista va quedar ferit crític, va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment va morir. La carretera va quedar tallada fins les 7 del matí i es va normalitzar la situació 5 minuts abans de les 8. 

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM