Un helicòpter del SEM enlairant-se d'un heliport

Mor un motorista en un xoc amb un camió al Vallès Oriental

El camioner a resultat il·lès

Matí negre a les carreteres catalanes. De nou un motorista ha perdut la vida a causa d'un greu xoc amb un camió a una localitat del Vallès Oriental

Un motorista ha mort en una col·lisió amb un camió a la C-33 a Mollet del Vallès, al Vallès Oriental, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 10:32 hores i s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

El camioner ha resultat il·lès

El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 89 i el conductor del camió ha resultat il·lès. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per intentar salvar-li la vida al conductor de la motocicleta, però, malauradament no han pogut fer-hi res.

L'autopista ha quedat tallada en sentit nord i posteriorment s'ha obert un carril. Es mantenen quatre kilòmetres de retencions des del municipi de la Llagosta. Així ho ha publicat trànsit al seu compte de Twitter.

Gairebé 70 morts a Catalunya en accidents de trànsit

Amb aquesta víctima, són 67 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.

D'aquesta manera, per tal de donar resposta a la situació de gran vulnerabilitat i desorientació en què es troben les víctimes dels accidents de trànsit, s'ha creat el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), adscrit al Servei Català de Trànsit

El SIAVT, es tracta d'un servei d'ajuda que ofereix orientació i informació a les víctimes i persones afectades per un accident a la carretera. D'aquesta manera, ofereix tant a les víctimes com als seus familiars, ajuda i orientació perquè puguin fer els tràmits necessàris i conèixer els recursos existents davant aquestes situacions.

A més, ofereix suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant d'un accident de trànsit. Tot això, de la mà de professionals de l'àmbit.

El seu telèfon de contacte és el 900 100 268 i l'horari d'atenció és de nou del matí a vuit del vespre els 365 dies de l'any.